Seniorikisat päätökseen

\"img_0209-862x647\"

Tawastin senioreiden oma päätös pelattiin keskiviikkona 21.9 hienossa syyssäässä. Aurinko paistoi, ei tuullut, kenttä hyvässä syyskunnossa, mikä siinä oli tepastella mailojen kanssa ja välillä tuupata palloa taas hiukan eteenpäin kunnes se katosi reiän syvyyksiin. Milloin vähemmillä, milloin enemmillä lyönneillä, mitä väliä kunhan oli mukavaa.

Kisaan oli ilmoittautunut 52 pelaajaa. Saatiin sopivasti 13 nelihenkistä joukkuetta perinteistä Valssia varten. Yhteislähtö ja pistebogey sopivat mukavasti tällaisen kisan puitteisiin. Joku joutuu aina lähtemään vähän kauempaa, mutta niin se vain on.

Jos joku väittää, että golf on tasapuolinen laji, erehtyy. Kaverin pallo pomppaa viheriöllä aina siitä pienestä vanhasta lyöntijäljestä reikää kohti ja oma pallo juuri päinvastaiseen suuntaan. ”Näin se homma etenee”, sanoi Pulkkinen.

Puheensorinasta soppalautasen äärellä taiston tauottua päätellen kellekään ei jäänyt kuitenkaan paha mieli. Palkintojakin riitti arvontaa vaikka kuinka paljon, ei kuitenkaan ihan kaikille. Pientä jännitystä pitää aina olla.

Hyvästä pelikelistä huolimatta kukaan ei ihan yltänyt tasoitukseen. Lähimmäksi pääsi Pekarilan Reijo, joka voitti pistebogey-kisan tuloksella 35. Kolme seuraavaa, eli Anttosen Kari, Rintalan Risto ja Partasen Sisko hävisivät vain pisteen. Ilman tasoituksia paras oli Kari 81:llä lyönnillä. Seuraavat sijat menivät Heikkilän Arille, Sintosen Raimolle, Luukkosen Markulle ja Andersinin Riitalle. Kolmen viimeksi mainitun osalta tarvittiin matemaattista mallia, kun pelasivat kaikki saman 90 lyöntiä.

Valssia tanssivat ylivoimaisesti parhaiten nelikko Aila Hossi, Maritta Korkia-Aho, Antti Kantola ja Reijo Pekarila. Lähimmäs lippua osui väylällä 7 Riitta Andersin ja väylällä 11 Harri Kauppinen.
Näin on kausi tältä osin päätöksessä. Paljon on mahtunut tapahtumia tähänkin kesään. Kiitos kaikille mukana olleille.

Heikki

Scroll to Top