Sennujen viikkokisojen jännitys tiivistyy

12 osakilpailun kiertue on päätöstä vaille valmis. Nyt on aika hiukan spekuloida, miten voi vielä käydä. Edellisen juttuni lopussa on mielenkiitoinen Matti Torkkelin laatima taulukko siitä, keillä vielä on mahdollisuuksia mitaleille. Jossittelu on sitten ihanaa, eikö olekin! Matin taulukosta ilmenee pistetilanne 11 osakilpailun jälkeen ja mihin kukin viimeisen kisan voitolla maksimissaan yltää. Tawastin osaltahan kisa on jo ohi ja sieltä saadut pisteet lopullisia. Kun tuota maksimipistemäärää vertaa tämän hetken tilanteeseen voi nähdä, kuinka korkealle vielä voi lentää.

N50 hcp sarjassa mitalipeleissä on mukana vielä 6 pelaajaa. Sarjan voitosta kamppailevat Sisko ja Anitta. Maritta voi yltää tasapisteisiin Siskon kanssa, mutta Siskolla on enemmän osakilpailuvoittoja, joka tasatilanteessa ratkaisee.

N50 scr voittaja on Riitta Andersin. Hän on jo tavoittamattomissa. Tuija on nyt kakkosena, mutta on tietävästi jo etelässä. Sisko voi voitolla nousta tasapisteisiin ja molemmilla on neljä osakilpailuvoittoa, mutta Tuijalla kakkossijoja 4-1. Näin ollen mitalit on jo jaettu.

N70 hcp Tuula Lehto on jo voittanut sarjan maksimipistein! Kolme voittoa kummaltakin osalta. Onneksi olkoon! Hopeasta ja pronssista kisaavat Rakel ja Aila.

N70 scr Rakel on voittaja. Aila voi nousta tasoihin, mutta Rakelilla on enemmän voittoja. Tuula voi nousta Ailan kanssa tasoihin, mutta Aila voittaa osakilpailuvoitoilla.

M50 hcp voitto on kahden kauppa. Risto vai Seppo? Kolmas sija on täysin levällään. 11 pelaajalla on vielä mahdollisuutensa! Tiukkaa on, hermopeliksi menee.

M50 scr voitosta kamppailevat Kari ja Seppo. Kumpi vie voiton? Kolmossija on Saaren Riston.

M70 hcp voitosta pelaavat Korpelan Esko, Virolan Esko, allekirjoittanut ja Mikkolan Simo. Kuka vaan voi vielä voittoo koko höskän. Mitalipeleissä mukana vielä kaikkiaan 8 peluria.

M70 scr voitto on kolmen kauppa. Heikki V, Simo tai allekirjoittanut, kaikilla mahdollisuuksia. Mitalistien joukkoon voivat vielä nousta näiden lisäksi Lindbergin Lauri ja Ahtiaisen Raimo.

Nämä arvailut ilman mitään vastuuta! Voi olla, että olen tulkinnut taulukoita väärinkin. Tiukkaa kuitenkin on useimmissa sarjoissa. Miten se sanonta nyt menikään: leuka vasten rintaa ja kohti uusia pettymyksiä. Ei vainenkaan. Nyt viimeiset tipat irti koneesta ja hieno päätös pitkälle sarjalle!

Heikki

Scroll to Top