Sennujen toka vika kisa Tawastilla

Teksti: Heikki Aaltonen

Keskiviikkona pelattiin senioreiden kesäkiertueen toiseksi viimeinen kisa Tawastilla. Hienossa syyssäässä oli mukana vielä 72 pelaajaa. Mistähän se johtuu, että monet ovat jo jättäneet leikin kesken, vaikka ainakaan ilmojen puolesta ei valittamisen aihetta pitäisi olla? No, joka tapauksessa pisteet jaetaan niiden kesken , jotka paikalla ovat!

Tällä kertaa kovinta syyskuntoa sarjassa N 0-19,9 esitti Rakel Marin.Tulos 68 netto on kyllä kova. Raksun tasoituskin putosi 1,2. Tenon Sirpa sarjassa N 20-36 pelasi loistavasti keräten 40 pistettä. Tasoitus laski 1,6. Kovia naispelaajia. Alle tasoituksensa pelasivat Kärkkäisen Anita, Mikkolan Anna-Kaarina sekä Helen-Salonen Erja.

Miesten puolella kunkku oli jälleen Elorannan Seppo. Voitto sekä tasoituksin että ilman. Ainoa mies, joka alitti tasoituksensa. Netto 71. Pb hcp sarjassa Vainion Matti Juhani keräsi tasan 36.

Keskiviikkona 12. 9 kohdataan viimeistä kertaa Hugolla ja sitten onkin enää jäljellä finaali Tawastilla 19.9. Kilpailu sarjojen voitoista kiristyy, pudotuspelit ovat jäljellä. Molemmilla kentillä on siis yksi kerta jäljellä. Mitään ei ole vielä ratkaistu. Ja jotta jännitys säilyisi loppuun saakka, pelataan finaali yhteislähtönä ja sarjojen kärkipelaajat sijoitetaan samoihin lähtöihin. Siinähän tarkkailevat toistensa pelejä, kunhan vaan ei livahtaisi musta hevonen ohi viime metreillä.

Scroll to Top