Seniorit toista kertaa Tawastilla

Senioreiden kesäkiertue pysähtyi toista kertaa Tawastilla keskiviikkona 1.6. Mukana nyt 77 pelaajaa. Edellisen päivän sateet olivat väistyneet ja sää oli mitä parhain hyvää golfia varten. Kenttä on vielä hiukan kevätkuntoinen, tosin nelosen viheriö oli jo saatu avattua, joten kaikista ohiputeista ei ehkä kannata ripotella tuhkaa päälleen. Hitaasti mutta varmasti. Väylän 17 viheriökin on jo vapautunut vesikahleista, nyt odotellaan vaan rauhassa kuivumista pelikuntoon.

Tehtiin tänäänkin monia varsin hyviä tuloksia. Kovimmat lukemat kirjauttivat Juha Selin, brutto 75 ja Arto Tikkanen 40 pistettä. N50 sarjassa Johanna Suoranta jatkaa voittokulkuaan. Tänään tuplavoittaja! Tuula Räsänen N70 sarjassa jatkoi hyviä pelisuorituksia. Edellisen päivän seuraottelun jatkoksi nyt pisteitä 35. Erja Helen-Salonen pelasi hienon bruttotuloksen 84. M70 sarjassa Pekka Rysä keräsi 38 pistettä, Heikki Vehkaperä löi kierroksen aikana vain 83 kertaa.

Tawastilaisten seuraava koitos onkin sitten seuraottelu Kurkissa maanantaina 6.6. Pelataan 12 henkisin joukkuein pistebogeyta. Voitto puolustettavana, ei kuitenkaan mikään helppo juttu vieraalla kentällä.

Viikkokisoihin palataan taas parin viikon kuluttua Everstillä. Jokohan silloin olisi kunnon kesäkeli?

Heikki

Scroll to Top