Senioreilla ensimmäinen seuraottelu

Tawastin seniorit avasivat seuraottelujen sarjan kohtaamalla Nurmijärven seniorit nyt kotikentällä Tawastilla. Sään haltija oli päättänyt laittaa oman lusikkansa tähän soppaan, niinpä oli kylmä, tuulta ja lukematon määrä sadekuuroja, onneksi ei aivan valtavan kovia. Sen verran kuitenkin, että ainakin allekirjoittaneella menivät kaikki varusteet saunaan kuivumaan seuraavan päivän viikkokisaa varten. Yllätyshän sää ei ollut, ennusteet olivat kertoneet huonosta kelistä jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Siitäkö lie johtunut, että oma joukkueemme jäi hiukan vajaaksi sovitusta 16 pelaajasta, vierailla ilmoittautuneita oli riittävästi. Korona kuitenkin verotti vierailijoita ja niinpä pelattiin tasavahvasti 15 hengen joukkuein.

Kun tuloksia katsoo ei oikein tahdo uskoa, että sää ei ollut paras mahdollinen. Taso oli vähintäänkin hyvä olosuhteet huomioiden. Tämä etenkin isäntäjoukkueen osalta.Tawastilaiset valtasivat kuusi ensimmäistä sijaa tässä poikkeuksellisessa lyöntipelikisasssa. Kun mukaan oli sovittu laskettavaksi 10 pelaajaa saattoi tästä jo aavistella kuinka tässä ottelussa tulisi käymään. Joukkuetulokseen laskettiin niinkuin ennenkin vähintää kolmen naispelaajan tulos, loput miehiä siis maks 7. Tawastin joukkueen lyöntimäärä oli 751 ja Nurmijärven 796, joten voittajasta ei jäänyt epäselvää. Kotivoittojen taika jatkui. Harvoin on näitä otteluja vieraissa voitettu.

Parhaan henkilökohtaisen tuloksen pelasi Heikki Vehkaperä, jolle lyöntejä kertyi netto 72 eli pariin pelasi. Allakirjoittanut oli toinen tuloksella 73, jonka tuloksen pelasi myös kolmas Lauri Lindberg ja neljäs Tuula Räsänen. Maritta Korkia-Ahon tulos oli 74 ja Ari Heikkilän 75. Sitten vasta tuli ensimmäinen vieras, ahkera kilpailija Matti Kilpeläinen, jonka kanssa tämä seuraottelu aikoinaan perustettiin. Paras vieraiden lady oli Aulikki Mäkelä. Erkoiskisan lähin lippu väylällä 7 voitti Heikki Vehkaperä tuloksella 0,90m. Kertoi pelanneensa birdien tuosta avauksesta!

Seuraottelujen sarja jatkuu ensi viikon maanantaina 6.6. Kurkissa. Kotkaan mennään Unikeon päivänä 27.7. Bussi on jo varattu samoin kuin kuljettaja Pertti Lehto, joka myös pelaa osana joukkuettamme. Kutsua vain  odottelemme, jotta saamme ilmoittautumiset käyntiin.

Muistiin merkitsi

Heikki

Scroll to Top