Seniorit taas Tawastilla

Kahdeksas osakilpailu pelattiin Tawastilla keskiviikkona 3.8.2022. Mukana oli nyt 72 pelaajaa. Enemmänkin olisi mahtunut mutta näillä mentiin. Keli oli mitä parhain. Lämpöä vanhoille luille, ei tuulta, ainakaan liiaksi, sateesta ei tietoakaan. Edellytykset mitä parhaimmille tuloksille. Ja kyllä niitä tehtiinkin. Kylmää oli kyyti niille, jotka eivät tasoitukseensa pelanneet. Olikohan kovatasoisin kisa ikinä? Ainakaan minun lyhyt miesmuistini ei parempaa löydä.

N50 lp hcp-sarjassa tehtiin varmaan kaikkien aikojen ennätys. Pirkko Saaren tulos 62 hakee kyllä vertaistaan. Kymmenen alle, voi pyhä Pietari. Maritta ja Auli pelasivat 66, jolla normaalisti  voittaa mennen tullen, mutta ei tänään! Anna-Maijan 68 riitti neljänteen sijaan. NELJÄNTEEN!!! Tottakai Pirkko voitti myös scr-sarjan tuloksella 86.

N70 hcp pb-sarjassa ei jääty paljoa edellisestä. Ritva Saarenkannan kortista löytyi 41 pistettä, kovaa oli meno tässäkin luokassa. Lonkan Riikka keräsi 38 sijoittuen toiseksi, 36:lla pisteellä pääsi  sijoille 3-5. Parhaan scr-tuloksen pelasi vanhaan tuttuun tapaan maajoukkue-edustaja Erja.

M50-sarjassa oltiin hiukan maltillisempia, muttei sielläkään omaan tasoitukseensa pelaamalla sijoittunut kuin viidenneksi. Juha Harilon 69 oli paras, 70 pelasivat Nenosen Pekka ja Viitasaaren Hannu. Juha Selinin brutto 77 varmaa jatkoa aikaisemmille suorituksille. Juha jäi tosin vain kahden lyönnin päähän. Jokohan ensi kerralla onnistuisi kunkun kukistaminen?

M70-sarjassa vanhat herrat sitten näyttivät, ettei olla vielä kalkkiksia. Sintosen Raimon 43 pistettä on kyllä niin kova tuilos, ettei sellaista ihan joka kisassa pelata. Ja sama tulos toiseksi sijoittuneella Hännisen Pertillä. Vieläköhän riitti vitsejä vielä tuon pelin jälkeen? Ei ne kyllä Pertiltä ihan äkkiä lopu. Mitähän murjaisi kierroksen jälkeen? Lisitsinin Matilla 42 pistettä ja kolmas sija, lumikuningas Jokisella 40 ja allekirjoittaneellakin vielä 39, niin oli siinä ihmettelemistä. Omaan tasoitukseen pelaaminen riitti sijalle 10. Oma hyvä päiväni tuotti tuloksen 80, jolla heltisi scr-sarjan voitto. Raimo, Anttosen Kari ja Vehkis pelasivat 82, Nousiaisen Tapani 83.

Tämän päivän jälkeen on turha voivotella kentän kuntoa ja huudella siirtosäännön perään. Olihan tulostaso ihan huikea! Ei huokuntoisella kentällä tuollaisia tuloksia pelata, onnellakin on joku rajansa.

Kahden viikon kuluttua palataan jälleen Hugolle. Mitähän sielä tapahtuu. Jatkuuko tulosilottelu? Sen näkee sitten. Ensi viikolla käydään tarkastamassa Kanava Golfin kenttä Asikkalassa aluetourin viimeisen osakilpailun muodossa. Omat mestiksetkin lähestyvät vauhdilla. Tämänpäiväinen antaa odottaa kovia taistoja silloin.