Seniorit seuraottelussa Kurkissa

Senioreiden kauden ensimmäinen seuraottelu pelattiin maanantaina, 27.5. Kurkissa.Kisahistoria on pitkä, kiertopalkinnon ensimmäinen merkintä on vuodelta 1997. Alkuhistoriaa ei kukaan taida oikein enää muistaa mutta yhteistä on ainakin kenttien perustajien tuttavuus sekä sama kenttäarkkitehti Reijo Hillberg.

Talvi oli kohdellut Kurkia hellästi, kenttä oli ajankohta huomioiden ihan pelattavassa kunnossa. Sää oli iäkkäille ihmisille  sopiva, aurinko lämmitti vanhoja luita ihanasti, tuuli ei kuljetellut palloja. Kentällähän ei ole suuria korkeuseroja, joten hyvin jaksettiin tallustella kaikki 18 väylää. Juotavaa kyllä varmasti kului runsaasti, sateenvarjoista sai hiukan suojaa auringolta. Ajoittainen pieni tuulenvire viilensi ihoa sopivasti.

Molemmissa joukkueissa pelasi 16 henkeä, 5 nais- ja 11miespelaajaa tai jotain sinnepäin. Oli sovittu, että joukkuetulokseen lasketaan 8 parasta tulosta niin, että näiden joukossa on vähintään 2 naispelaajaa, enemmänkin voi olla. Pelimuotona tasoituksellinen pistebogey.

Reilun 4 tunnin uurastuksen ja maittavan lounaan jälkeen alettiin tarkastella tuloksia. Kotijoukkue on yleensä ollut vahvoilla eikä poikkeusta tullut tälläkään kerralla. Kotijoukkue keräsi 276 pistettä meidän jäädessä 257 pisteeseen. Molempien tuloksessa oli muuten 4 naispelaajaa! Parhaan henkilökohtaisen tuloksen pelasi isäntien kapteeni Raimo Aho, 41 pistettä. Kakkosena Pekka Syvälahti myös Kurkista, 38 pistettä. Tawastilaisista parhaiten onnistuivat meidän naispelaajat. Kisan kolmas oli Anna-Maija 36 pistettä ja neljäs samalla tuloksella Auli Ruokonen. Kolmanneksi paras tawastilainen oli Eija Honkajuuri, 33 pistettä.

Jos joukkuekisassa hävittiinkin niin erikoiskisat vietiin kyllä komeasti kotiin. Naisten pisin draivi: Auli Ruokonen, miesten pisin draivi: Ilkka Ylänen. Väylällä 15 lähin lippu kahdella: Ari Heikkilä. Ei ihan tyhjin taskuin palattu kotiin.

Näin tällä kertaa. Ensi vuonna kohdataan jälleen Tawastilla ja palautetaan kiertopalkinto vuodeksi meidän kaappiin!

Mukana sähläämässä

Heikki

Ps. Kurkissa on käytössä GameBook kisaohjelma. Onkohan missään muualla, toivottavasti ei. Minun taidoilla en tulosluetteloa saanut tulostettua, en pb enkä scratch-muodossa. Onhan minunkin taidoissani  puutteita mutta tähän saakka kaikki muut tulokset eri kentiltä olen kyllä saanut näkyviin.

Scroll to Top