Seniorit kolmatta kertaa Hugolla

Senioreiden viikkokisojen kolmas Hugo-kisa pelattiin keskiviikkona. Mukana oli tällä kertaa 68 henkeä. Golf on ulkoilmalaji, jossa olosuhteet eivät aina ole tasapuoliset kaikille. Sen saivat tällä kertaa kokea iltapäivän viimeiset peliryhmät. Kova mutta onneksi suhteellisen lyhyt ukkoskuuron tapainen sade kasteli varmasti varsin tehokkaasti jos ei sattunut olemaan mukana tarvittavia sadevarusteita. Ja varmaan vaikka olisi ollutkin. Tällaista tämä elämä joskus on.

Hugo jakaa kovasti mielipiteitä, toiset vihaavat, toiset rakastavat. Helppo kenttä se ei missään nimessä ole vaikka jotkut niin sanovatkin. Ilman suurempaa tieteellistä pohjaa otan esimerkin eilisestä. Meitä oli 68 eli kun kaksi kertaa kierrettiin niin vaikkapa ykkösväylä tai ysi pelattiin yhteensä 136 kertaa. Ykköselle tehtiin koko porukan toimesta tusinan verran pareja, ysille vain 6. Vain 6 pelaajaa tasoitukseensa tai alle kertoo omaa kieltään kentän ”helppoudesta”. Henkilökohtaisesti nautin Hugolla pelatessani enemmänkin visuallisesta maisemasta, joka on kyllä ainutlaatuinen koko Suomessa. Tuloksenteon olen unohtanut jo vuosikymmeniä sitten. Kenttä antaa ja kenttä ottaa, siihen on tyydyttävä.

Noiden kommenttien jälkeen nostan kyllä esiin muutamien pelaajien suoritukset. N 50 Anitta Kärkkäinen netto 69 eli vain yksi yli! N70 Aila Hossi 39 pistettä! M50 Peter Arnsted netto 65 eli kolme alle, huikea tulos! M70 Erkki Räsänen 39 pistettä, Olli Ruokonen 37 pistettä, Tapani Nousiainen 36, Juhani Salminen 36, Markku Hiedanpää 36. Todellisia Hugon taitajia! Millään lailla väheksymättä ketään muutakaan. Se on vaan niin  p-n vaikea!

Seuraava kisa on sitten kahden viikkon päästä jälleen Tawastilla. Sitten vielä kerran Everstillä ja päätöskisa 14.9. Tawastilla, jolloin jaetaan kauden palkinnot kunkin sarjan kolmelle parhaalle. Pientä ekstraa on myös tiedossa tähän viimeiseen kisaan. Matkatoimisto DeTour on vuosittain järjestänyt Tawastilla senioreille oman nimikkokisan. Tänä vuonna ei sopivaa päivää tälle kisalle löytynyt, joten DeTour sponsoroi viimeiseen viikkokisaan sen kisan kunkin hcp-sarjan voittajalle eli yhteensä neljälle pelaajalle 300€ arvoisen matkalahjakortin heidän matkalleen. Ei siis kannata kantaa mailoja liian aikaisin kaappiin odottamaan ensi kautta vaan loppuun saakka taistelemaan mainesta ja kunniasta.

Mukana olleena

Heikki

Scroll to Top