Seniorit jälleen Tawastilla

Keskiviikkona 14.8 käytiin TawG:n ja AGK:n senioreiden kesäkiertueen yhdeksäs osakilpailu Tawastilla. Mukana oli nyt mukavat 82 pelaajaa. Sääennuste ei ollut kovin hyvä mutta toteutunut ihan kelvollinen. Hiukan ripotteli mutta ukkonen pysyi loitolla. Kenttä oli ainakin paikoin pehmeä, joten amerikkalaiselle ”tikkagolfille” oli hyvät edellytykset. Ei tahdo vaan oikein meikäläisten spinni purra esikuvien tapaan. Tulostaso palasi nyt ihan maltilliselle tasolle, vaikka alle tasoituksensa pelanneitakin löytyyi useita. Tawastilla on viheriöitä viritelty jo mestiskuntoon, joka seikka saattoi hiukan yllättää joitakin pelaajia. Mielestäni varsin maltillisia olivat siitä huolimatta, ihan hyviä putata.

N50 lp hcp sarjassa voiton nappasi Riitta Andersin nettotuloksella 70. Alle tasoituksensa pelasi myös toiseksi sijoittunut Marja Vuorenpää, tulos 71. Riitta pelasi myös alhaisimman scr-tuloksen 82. Voitto tuli tällä kertaa selvälläl erolla kovaan kilpakumppaniin Tuija Herbstiin, jolla lyöntejä kertyi 93. Maritta Korkia-Aho ja Sisko Partanen selvisivät myös kaksinumeroisissa tuloksissa.

N70 pb hcp sarja paras oli Rakel Marin. Pisteitä Raksulle kertyi 34. Aila Hossi oli toinen, pisteitä 32, samoin kuin kolmanneksi sijoittuneella Sirkka Mäkelällä. Rakel voitti myös scr-sarjan tuloksella 96. Pelaajia tässä N70-luokassa on valitettavan vähän, nytkin vain 7. Mistähän löytyisi lisää rohkeita?

M50 lp hcp parhaan tuloksen kirjautti Raimo Sintonen, jolle nettotulokseksi muodostui 70. Kaksi lyöntiä hävisi Aslak Lukander ja kolme Kari Anttonen. Saman 73 pelasivat myös Jari Mäntysalo, Rainer Rintakoski ja Pertti Hänninen. Tasaista on. Kari voitti sarjan ilman tasoituksia tuloksella 82. Jari oli pari lyöntiä jäjessä, Aslak kolme.

M70 pb hcp sarjassa allekirjoittaneella oli hyvä päivä. Yksi Tawastin parhaista kierroksista, jolla kertyi pisteitä 38. Virolan Esko oli toinen pistein 35. Samalla pistemäärällä mutta suuremmalla tasoituksella Marcus Filppula oli kolmas. Allekirjoittaneen brutto 83 riitti myös scr-sarjan voittoon. Kerrankin tasaista peliä eikä sellaista Everstin 39-56 seikkailua. Heikki ”Vehkis” Vehkaperä jäi lyönnin Lauri ”Luru” Lindberg 4.

Seuraava viikkokisa onkin sitten vasta syyskuun puolella 4.9. Tauolla pelataan mm. ensi viikonloppuna seuran mestikset, jonne toivotaan runsasta osanottoa vaikka pelimuoto onkin scr.
Myös aulankolaisia vastaan pelattava Ryder Cup ajoittuu tälle tauolle samoin kuin Kuusankoskella pelattava 10 seuran ottelu. Joukkueet näihin valitaan tämänkertaisen viikkokisan jälkeisen pistetaulukon mukaisesti huomioiden, että Ryder Cup pelataan ilman tasoituksia ja jälkimmäisen pelimuoto on pb hcp. Joukkueet nimeää senioritoimikunta. Onnea ja menestystä molemmille joukkueille. Paljon on puolustettavana!

Heikki

Scroll to Top