Senioreille menestystä aluetourilla

Senioreiden aluetourin toinen osakilpailu pelattiin Tawastilla keskiviikkona 3.7.2019. Sääennuste ei todellakaan luvannut mitään hyvää kyseiselle päivälle. Tiedossa oli sadetta, tuulta ja kylmää. Tosin, jos oli vilkaissut norjalaista www.yr.no sääennustesivua, saattoi hiukan epäillä, että josko sittenkään noin huonoa keliä. Tällä kertaa ilmojen haltija yllätti positiivisesti jopa norjalaisen ennusteen. Oli osittain aurinkoista, tuuli ei peliä haitannut ja lämpöäkin ihan riittävästi golfin peluuseen. Taisivat ne muutamat, jotka peruivat osallistumisensa sääennusteen vuoksi, harmitella uskoaan. No, meillä muilla oli oikein sitä rattoisampaa.

Kenttä oli saatu hienoon kuntoon, kiitos kenttämesterille Mikalle joukkoineen. On tuo nurmikkaviheriö aika haasteellinen ja varmaan hermoja raastava, mutta samoin kuin viime vuonnakin, kun startin aika on, kaikki on kunnossa. Iso käsi kenttähenkilökunnalle! Samoin suuri kiitos jälleen sille vapaaehtoisjoukolle, joka kerrasta toiseen mahdollistaa tällaisten kisojen viemisen kunnialla läpi. Aika minimimiehityksellä mentiin jälleen kerran, mutta tuskin kukaan kilpailijoista kaipasi yhtään enempää tällä saralla. Oli startterit, tulospalvelu etuysin ja koko kierroksen jälkeen sekä forecaddiet väylällä kahdeksan. Vähän jäi kummeksumaan yhden pelaajan kommentteja liiallisesta byrokratiasta, kun tulokset kirjattiin ensin paperille ja sitten sieltä rauhassa koneelle. Ei ole ko pelaaja koskaan tainnut olla vastaavissa tehtävissä. Toki näitä tärkeitä forecaddieta voisi olla muuallakin, mutta näilläkin pärjätään varsin hyvin. Kaikki tietävät, että väylä kahdeksan saattaa aiheuttaa varsin ongelmallisia tilanteita ilman avustavaa joukkoa. Vasemmalle kaartava pallo saattaakin löytyä väylän oikeasta reunasta jos ylipäänsä löytyy jne. Ja kiitos Anskulle, joka tulospalvelun tukihenkilönä varmisti, että kaikki sujuu mallikkaasti. Kukaan ei maailmassa ole korvaamaton, mutta…..

Ja sitten niihin tuloksiin. N50-sarjassa ei tawastilaisia ollut. N65-sarjassa meidän Tuija Herbst sijoittui hienosti toiseksi tuloksella 34. Voittaja Anitta Kärkkäinen, AGK, keräsi 36 pistettä. Viitasalon Marjut oli kuudes, tulos 32. Muita kotiseuran pelaajia ei mukana ollut.

M50-sarjassa Harilon Juha, joka edusti Vanajanlinnaa, mutta jonka me tässä tapauksesa omimme Tawastiin sijoittui kahdeksanneksi tuloksella 78. Samalla tuloksellaVirtasen Jari sijoittui yhdeksänneksi. Ei muita tawastilaisia.

M60-sarjassa Aslak Lukander pelasi hienon tuloksen 70, joka riitti kolmanteen sijaan. Taavitsaisen Heikki oli seitsemäs, tulos 73. Nenosen Pekka pelasi 75, joka riitti kymmenenteen sijaan. Toivo Kumm oli neljästoista, tulos78.

M65-sarjassa paras tawastilainen oli Kari Anttonen, joka tällä kertaa pelasi tuloksen78, sijoitus 7:s. Kari olikin ainoa tawastilainen sarjassa. Missähän muut olivat?

M70-sarjan voitti entinen tawastilainen, nykyisin AGK:ta edustava Jaakko Salmi hurjalla tuloksella 66. Vain kaksi lyöntiä hävisi meidän Kari Rantsi, joka siis sijoittui toiseksi. Ahtiaisen Raimo pelasi yhden alle eli 71, jolla heltisi kahdeksas sija. Luoston Taisto oli yhdestoista, Pönnin Toivo kahdeskymmenes ensimmäinen, Vahkaverän Heikki kahdeskymmenes viides. Seuraava Lauri Lindberg, allekirjoittanut kolmaskymmenes toinen, ikinuori Armas Loponen kolmaskymmenes viides, Ahon Raimo kolmaskymmenes kahdeksas.

Lopuksi pieni omakohtainen kevennys. Väylä yksi, tiiltä 53 helppo par 4. Hiukan ahneesti tavoittelemaan väyläbunkkerin ja tien välistä aluetta, josta esteetön lähestyminen viheriölle. Tietty, huono osuma avauslyönnillä, vasemmalla olevaan koivuun, josta ponppu taaksepäin tien toisella puolella olevan katajan alle. Droppi, vihapäin pari huonoa jatkolyöntiä ja tuloksena 8. Hieno alku kisalle! Ei yhtään ketuttanut. Mukavaa laskettelua seuraavat seitsemäntoista väylää.

Heikki

 

Scroll to Top