Kohinoor kisa pelattiin la 29.6.2019

\"\"

Jo perinteinen ja joka kesäinen Kohinoor-kisa, josta kiitokset yhteistyökumppanillemme Kultakeskukselle, pelattiin Tawastin kentällä lauantaina 29.6. kauniissa aurinkoisessa säässä ja se näkyi myös tuloksissa.

Mukana oli 36 innokasta kilpailijaa ja kentän kuntokin on kohentunut huomattavasti alkukaudesta. Hyvä hoito ja suosiolliset säät, tällä hetkellä näyttää jo todella hyvältä.

Sarjoja kisassa oli useita, kuten myös palkittavia. Mutta silti yhdelle kisaajalle olisi tarvittu kottikärryt palkintojen kotiin kuljettamiseen. 😃

Sarjassa lyöntipeli Scratch parhaan tuloksen teki Pekka Salo tuloksella 73. Toinen sija meni Mika ’kottikärry’ Tammiselle tuloksella 77 ja tulos palkittiin laskevalla kortilla 1,2 upeiden palkintojen lisäksi. Kolmas sija Harri Juvoselle tuloksella 78. Isot Onnittelut jokaiselle!

\"\" \"\"

Joukkuekisan Best Ball voitti pari Lauri Vuoristo/Veikko Vuoristo tuloksella 49. Vain yksi pari palkittiin tästä sarjasta, mutta maitsemisen arvoinen upea suoritus myös kakkosparilta Merja ja Miika Miettinen tuloksella 47. Onnea molemmille pareille!

\"\"

Sarjassa lyöntipeli Hcp, tuttu nimi Mika Tamminen pokkasi 1. sijan tuloksella 66. Toinen sija meni tuloksella 67 Lauri Vuoristolle ja laskeva kortti hänelläkin 2,5. Hienosti kolmantena Kari Purontakanen tuloksella 69 ja laskeva kortti hänelläkin. Huimia tuloksia, Onnea kolmen kärjelle!

Kisassa palkittiin myös paras pistebogey tulos ja yllätys yllätys, tuloksella 42 palkinnon pokkasi Mika Tamminen. Isot Onnittelut!

 

 

 

 

Onnea vielä kaikille voittajille, teitte huimia tuloksia ja suuri kiitos kaikille osallistujille! Suuri kiitos myös yhteistyökumppanillemme, Kultakeskus, Kohinoor ja Janne Kartano upeista palkinnoista, sekä Tawast Golfille, kenttähenkilökunnalle ja klubin henkilökunnalla hienoista järjestelyistä.

Olisiko seniorisarja tähän kyseiseen kisaan hyvä lisä tulevalle kesälle?! Seniorit ovat innokkaita kisaajia ja niitähän me niin kaivataan, kisaajia lisää.

Hyvää ja iloista golfkesää kaikille!

Kisan johtaja Anna-Maija Mikkotervo

 

Scroll to Top