Senioreilla neljäs kerta Tawastilla

Tawastin ja AGK:n senioreiden kesäkiertue pelasi neljännen kerran Tawastilla keskiviikkona 16.8. Sään haltijat olivat suosiollisia, lämmintä, ei tuulta eikä muutakaan, mistä valittaa. Kenttä oli sateiden jäljiltä hiukan pehmeä, väylillä ei rulleja juurikaan esiintynyt, mutta viheriöt kestivät hyvin tallailla reikien ympärillä. Varmaan loppupään pelaajilla oli hiukan epätasaisemmat olot kuin alkupään lähtijöillä, mutta viimeisessä ryhmässä pelattiin kuitenkin kisan kovin tulos, joten ei jäänyt selittelyille sijaa.

Pelaajia oli tällä kertaa mukana vain 79. Harmi, että innostus näyttää hiukan laantuvan, syytä en tiedä. Sateen ymmärrän, mutta nyt ei ollut sitäkään. No, vanha sanonta, näillä mennään, pätee.

Kisan ehdottomasti kovimman tuloksen pelasi Sisko Partanen. Pisteitä 43, brutto 85, netto 65 ei antanut muille juuri mahdollisuuksia. Kauden huipputulos! Kaukosen Arton ja Toikan Karin 39 pistettä, netto 69 olivat myös hienoja saavutuksia. Papusen Jarikin pelasi alle tasoituksensa , netto 71. M70 sarjassa saatiin myös tasoituksensa parantajia. Heikki Aaltonen 38 pistettä ja Taisto Luosto 37, vanhatkin vertyivät. Ilman tasoituksia parasta peliä esittivät Lauri Lindberg ja Arto Kaukonen, molemmilta löytyi kortista vain 82 lyöntiä. Naisten paras ilman tasoituksia oli Erja Helen-Salonen tuloksella 84.

Kahden viikon kuluttua pelataan jälleen Tawastilla. Vuorossa on aikaisemmin sateen vuoksi peruttu kisa. Vaikka lähtöajat ovat jo netissä kisaan voi toki vielä ilmoittautua normaalisti maanantaihin 28.8 kello 16 mennessä.

Elokuun vika viikko onkin oikein super golf viikko. Tiistaina pelataan Tammer Golfissa 10 seuran ottelu, jonka joukkue on juuri nimetty, samana päivänä kohdataan Nurmijärvi seuraottelussa, jonne vielä mahtuu runsaasti pelaajia mukaan. Keskiviikkona on edellä mainittu viikkokisa ja huippuna torstaina ja perjantaina perinteinen Ryder Cup aulankolaisia vastaan Tawastin viheriöillä. Tähänkin on joukkue nyt pelatun viikkokisan jälkeen valittu. Toivottavasti hyvät golfsäät jatkuvat vielä pitkään, että saadaan nauttia hienosta harrastuksesta.

Heikki

Scroll to Top