Senioreiden viimeinen viikkokilpailu

Senioreiden pitkä kilpailukausi lähenee loppuaan. Kahdestoista ja samalla viimeinen osakilpailu pelattiin keskiviikkona, 15.9 Everstin hienossa syyskunnossa olevalla kentällä. Aika uskomatonta millaiseen kuntoon kenttä oli vielä saatu. Ruohoa riitti niin väylillä kuin viheriöilläkin. 60 rohkeaa oli vielä mukana. Kyyti oli kyllä melko kylmää, 6 astetta lämmintä ja kohtuullinen tuuli. Onneksi ei sentään satanut. Olisi voinut jäädä monelta kesken mutta ei. Seniorit ovat sitkeää porukkaa.

Kylmistä olosuhteista huolimatta tulostaso muuodostui vähintäänkin kohtuulliseksi. N 50 hcp voittaja Anna-Maija Mikkotervo, netto 72, Siko Partanen 75 ja Pirkko Saari 76. Pirkolla paras scr-tulos 96, Siskolla ja Anna-Maijalla 98.

N70 pb hcp paras oli tällä kertaa Rakel Marin. Ja tulos 40 pistettä. Ei palellut. Vain pisteen jäi Tuula Lehto. Erjalla ja Ailalla pisteitä 35. Erja voitti totuttuun tapaanscr-sarjan tuloksella 84. Tasaisen varmaa peliä koko kauden!

M50 hcp- sarjaa hallitsi tällä kertaa Ilkka Ylänen. Tulos 69 on kyllä kova. Ilkalla ollut hieno kausi. Oma peli kulkee ja yhdessä puolisonsa kanssa taisivat kahmia ainakin alkukauden parikisojen voitot kotiin melkoisella prosentilla. Parhaan tuloksen ilman tasoitusta pelasi kukapa muu kuin Juha Selin, 73 lyöntiä brutto.

M70 pb hcp paras oli Olli Ruokonen, joka on ilahduttavasti tervehtynyt loppukesän pienistä ongelmista. Pisteitä kertyi nyt 39. Raimo Ahtiainen pelasi tasoitukseensa eli pisteitä 36. Raimolla paras scr-tulos 83. Vehkis jäi nyt toiseksi lyönnin erolla.

Kisan päätteeksi jaettiin koko kauden perusteella mitalit kunkin sarjan kolmelle parhaalle. Siitä lisää huomenna. Nyt on pakko mennä lepuuttamaan omaa selkää. Viiden päivän peliputki ei ollut oikein harkittua. Täytyisi muistaa, ettei ole enää vetreä nuorukainen, keho huutaa armoa ;(

Heikki

Scroll to Top