Senioreiden viikkokisa Tawastilla

Neljäs viikkokisa käytiin helteisissä merkeissä nyt Tawastilla. 60 pelaajaa oli tällä kertaa viivalla nauttien enemmän tai vähemmän helteisestä, tuulettomasta säästä. Varjoisia paikkoja taisivat muutkin etsiskellä aika ajoin. Olikohan toukokuun 14 hellepäivä, ennätyksiä lähestytään. Viheriöt taitavat tuottaa harmaita hiuksia muillekin kuin allekirjoittaneelle. Ei mene pallo aina sinne minne pitäisi, hyviäkään putteja ei aina palkita, vahinko. Hitaasti, tuskallisen hitaasti toipuu kenttä talven tuhoista.

Heikkilän Ari on tehnyt tilastoja tähänastisesta. Suorituksia on kasassa 265 kun kolmannes on pelattu. Tasaisen vauhdin taulukolla päästää noin 800 suoritukseen kauden lopussa. Pelaajia on ollut mukana yhteensä 100, 47 aulankolaista ja 53 tawastilaista. Puolet pelaajista on sarjasta M 70. Keskimääräinen pelaajamäärä kisaa kohti on 66.

N 50 sarjassa parasta vauhtia pitivät Auli Ruokonen ja Inkeri Helen. Aulilla oli eniten pisteitä, 38, Inkerillä vähiten lyöntejä, 90. Inkerin pisteet 37 merkitsivät myös oman tasoituksen alitusta.

M 70 sarjaa hallitsivat Rakel Marin ja Tuula Räsänen, Rakelilla pisteitä 38 ja lyöntejä 95, voitto molemmissa pelimuodoissa. Tuulalla vastaavasti 37 ja 98 ja kakkonen molemmissa.

M 50 sarjassa kävi niin, että pb sarjan viidestä parhaasta vain Reijo Vuorinen mahtui  scr sarjan kärkiviisikkoon. Pisteitä keräsi eniten Risto Nukari, 37. Myös Rauno Lehtimäki alitti tasoituksensa 37 pisteellä. Reijo Vuorisella 36 eli omaan tasoitukseen. Lyöntipelissä paras oli Ari Ranki tuloksella 84. Ari Heikkilä oli kakkonen, 85.

M 70 sarjassa sama toistui, pb viisikosta vain Lauri Lindberg kärkiviisikossa scr sarjassa. Visa Varjoranta oli movallapelipäällä ja keräsi 42 pistettä, kevään huippuja. Kannattaisi osallistua useamminkin. Laurilla pisteitä oli 37 ja kakkossija. Lyöntipelissä vähimmällä selvisi Kari Anttonen, jonka kortista löytyi vain 83 merkintää.  Kari alkaa saada pelinsä takaisin vanhaan kuosiin pienen suvantovaiheen jälkeen. Laurilla sama mutta takaysi ratkaisi. Kestomenestyjä Risto Saari jäi tälä kertaa kolmanneksi tuloksella 84 ja Aulangon toinen varma, Seppo Eloranta viidenneksi tuloksella 86.

Kolmannes on takana, nyt vedetään henkeä parin viikon ajan. Seuraava kisa pelataan Everstillä tiistaina, 11.6.2024. Saataisiinkohan jo 80 pelaajaa kasaan?

Mukana seikkailussa

Heikki

Scroll to Top