Senioreiden viikkokisa Tawastilla 2.8.2023

Senioreiden viikkokisan toinen puolikas käynnistyi keskiviikkona Tawastilla. Sääennuste oli vetinen eikä tällä kertaa sen suhteen tullut pettymystä. Aamun lähtijät taisivat päästä aika vähällä mutta viimeisessä lähdössä pelanneena kamppeet kastuivat kyllä oikein huolella. Takalenkillä piti oikein hetken hengähtää ja antaa pahimman kuuron laantua. Välillä sai etsiä kuivaa pelipaikkaa aika kaukaakin. Ilmankos pelaajia oli ennätysvähän, vain 50. Nuoremmat pelasivat nyt lyöntipeli, vanhemmat jatkoivat pistebogeyn merkeissä.

N 50 lp paras oli nyt Merja Viitasaari nettotuloksella 73. Johanna Suoranta oli kakkonen, lyöntejä 75 ja smalla tuloksella Pirkko Saari kolmas. Johannalla oli muös sarjan paras bruttotulos 95.

N70 pb eniten pisteitä keräsi Tuula Räsänen. Tuulan bägiin kertyi 38 pistettä. Voitto oli selvä sillä kakkoksella, Paula Paakkari-Kaukosella pisteitä oli 34. Vähimmin lyönnein kentän selvitti Erja, mutta hänelläkin loppupäässä lähteneenä sade taisi haitata peliä. Harvoin on Erjan tulokseen tarvittu kolme lukua.

M 50 lp voiton nappasi nyt Jorma Virtanen tuloksella 71. Ilkka Ylänen oli kakkonen, 72, ja kolmas Juha Selin, 73. Samalla tuloksella kolmanneksi pelasi Reijo Vuorinen. Juha pelasi tasoituksella 0, joten hänen bruttotuloksensa oli sama 73 ja sarjan ylivoimainen voitto.

M 70 pb voiton nappasi Esko Virola, 37 pistettä. Taitaa Esko putteri lämmetä kun mennään kohti seuran mestiksiä. Pannaan nimi mieleen. Saman tuloksen pelasi Kari Antti mutta pienempi tasoitus suosi nyt Eskoa.Risto Saari oli saanut taltutettua draiverinsa ja tulos 36. Sama tulos myös Heikki Vehkaperällä ja Hannu Viitasaarella. Riston brutto 80 oli myös sarja paras. Vehkiksen 82 riitti toiseen sijaan.

Viikon päästä mitellään jälleen Everstillä. Ehkäpä pahimmat sateet ovat silloin jo ohi ja saadaan suurempi joukko ykköstiille.

Sateenvarjon alta

Heikki

Scroll to Top