KOHINOOR OPEN 12.8.2023 

Kultakeskuksen isännöimä Kohinoor Open on Tawast Golfin vanhimpia ellei vanhin sponsorikisa. Lauantaina loistavan sään vallitessa pelattiin HCP lyöntipelikisa. Sarjoja oli kaksi A:HCP/yleinen sarja ja B:HCP (seniorit yli 60v sarja). Osallistujina olivat 44 pelimannia, joista 20 oli yleisessä ja 24 seniorisarjassa. Naiset olivat tuplanneet osallistumismäärän yhdeksään viime vuoteen verrattuna. Hienoa! 

Tulostaso oli kova. Yleisen sarjan mestaruuden vei Timo Lyytinen TawG netto 65 lyöntiä. Toiseksi tuli tuloksella 67 viime vuoden ykkönen Niko Eloranta TawG ja kolmanneksi paras lady Raika Laine TawG tulokselle 69. Seuraavina olivat vain lyönnin päässä Jyrki Hakala Tawg ja Heini Koivuniemi AGK. 

Seniorisarjan (yli 60v) kolme parasta olivat Pekka Ahava TawG 71 nettolyöntiä, Sirpa Teno TawG samalla tuloksella ja Raimo Ahtiainen TawG 72 lyöntiä. Seuraavina olivat tuloksella 73 Juha Harilo TawG ja Heikki Taavitsainen TawG. 

Parhaat SCR-tuloksen haltijat olivat Jyrki Hakala TawG 73 lyöntiä, Juha Selin TawG 75, Veeti Virtanen AGK 75, Niko Eloranta TawG 75 ja Timo Lyytinen TawG 80 lyöntiä. 

Erikoiskilpailuina olivat pisin draivi väylällä 5 ja lähinnä lippua-kisa 9. viheriöllä. Pisimmän draivin vei nimiinsä Timo Sankari AGK ja lähinnä lippua kisan voitti Juha Selin TawG 1.37 m. Kultakeskuksen edustaja ei valitettavasti päässyt paikalle. Hieno kisa ja parhaat kiitokset Kultakeskus-sponsorille! 

Antti Punkari, kilpailunjohtaja.

Scroll to Top