Senioreiden seuraottelukausi avattu

Senioreiden kauden ensimmäinen seuraottelu pelattiin Nurmijärvellä maanantaina 24.5.2021. Sään haltija oli tällä kertaa monessakin mielessä suotuisalla päällä. Pelisää oli parasta golfluokkaa, ei kylmä, ei kuuma, ei liikaa tuulta, sopivasta aurinkoa. Lisäksi plussana, alunperin piti pelata yhdistelmä B+C, joka ainakin vieraspelaajille on vaikein mahdollinen. Ennen kisaa oli kuitenkin Nurmijärvellä satanut niin rankasta, että C-osiolla oli vaikeuksia liikkua autolla. Niinpä pelikentäksi valikoitui nyt A+B, joka monen muunkin mielestä on jomkin verran miellyttävämpi. Kenttä sinänsä oli ymmärretäävästi runsaiden sateiden jälkeen väyliltään pehmeä ja paikoin tilapäisen veden vallassa, mutta viheriöiden osalta aikainen kevät huomioiden varsin hyvässä pelikunnossa.

Joukkueet koostuvat 16 pelaajasta, suunnilleen 5 nais- ja 11 miespelaajaa. Pelimuoto tässä kisassa poiketen muista seuraotteluista tasoituksellinen lyöntipeli. Lopputulokseen lasketaan 10 parasta, joiden joukossa on oltava vähintään 2 naispelaajan tulosta. Kiertopalkinto oli edellisen vuoden voiton ansiosta meillä.

Ottelut ovat olleet välillä tiukkoja, välillä varsin selviä. Voittoja on kertynyt kummallekin joukkueelle tasaisesti. Olisikohan ollut niin, että Nurmijärvi on vaikea voitettava kotikentällään? Niin kävi tälläkin kertaa. Kun taisto oli tauonnut ja lounas syöty julistettiin lopputulokset.Kisan parhaan tuloksen pelasi isäntien Jukka Laurila, netto 66. Toinen oli meidän Pekka Nenonen tuloksella 68. Paras naispelaaja oli meidän Maritta Korkia-Aho, tulos 71. Tawastin naiset pelasivat muutenkin hienosti. Kympin sakissa oli meiltä kuusi naista ja neljä miestä. Marittan lisäksi joukkuetulokseen laskettiin naisista Anna-Maijan, Siskon, Tuijan, Mirjan ja Tuulan lyönnit. Miehistä joukkueeseen mahtuivat Pekan lisäksi Reijo, Harri ja Markku.

Ai niin se lopullinen joukkuetulos. Se oli isäntien hyväksi 756 – 762. Siis vain 6 lyöntiä, eihän se ole kuin 0,6 lyöntiä per pelaaja. Siis varsin niukka tappio. Ensi vuonna pelataan meidän kotikentällä ja silloin näytetään mistä tawastilaiset on tehty. Toivottavasti silloin muistetaan kaiverruttaa kiertopalkintokin, anteeksi nurmijärveläiset!

Muistiin merkitsi

Heikki

Scroll to Top