Senioreiden aluetour käyntiin

Senioreiden aluetourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin tiistaina 25.5.2021 Nokialla Rock-kentällä. Taisi olla ennätysmäärä pelaajia paikalla, yli 150 henkeä. Ilmoittautuneita 163. Väliaikalähtönä tietty, että välimatkat pysyivät määräysten mukaisina. Tawastilaisiakin oli ilahduttavan paljon eli yhteensä 12. Valitettavasti vain yksi naispelaaja meiltä 🙁 Aulankolaisia oli 15, heilläkin vain 2 naista.

Kenttä oli hyvässä kevätkunnossa, ei vielä täydellinen mutta tulollaan. Rockin maisemasta jokainen voi olla omaa mieltään. Minun silmää se miellyttää. Kaunista hoidettua kumpuilevaa hämäläistä maalaismaisemaa. Vähän aukeahan se on, joten jos sattuu tullinen päivä niin voipi olla ihmeissään mailavalintojen kanssa, Ja onhan siellä pari aika kovaa nousua, väylät 5 ja 12. Seniori-ikäiselle ihan hyvää kuntoa vaatii niiden nousu. Ei ole hyvä olla lyöntivuorossa ensimmäisenä niissä nousuissa.

Aluetourilla pelattiin ensimmäistä kertaa myös sarja M75. Tiipaikka punainen, tai Nokialla tii 48. Jos joku luulee, että helppo nakki, voi mennä kokeilemaan kun händäristä otetaan puolet pois. Omani 5 lyöntiä oli syöty jo neljän väylän jälkeen. Löytyi joukosta kuitenkin yksi, joka pelasi -2 (brutto 78), eikä edes oman seuran jäsen!

Tawastilaisista parhaiten pärjäsi Kari Anttonen, joka sarjassa M65 sijoittui toiseksi par-tuloksella vain lyönnin voittajasta. Toivo Pönni oli sarjassa M75 kuudes. Kahdeksansiksi sarjoissaan sijoittuivat Toivo Kumm (M60) ja allekirjoittanut (M75). Raimo Aho oli sarjassa M70 yhdestoista, Lauri Lindberg sarjassa M75 kahdestoista ja Tuija Herbst ainoana naisedustajanamme sarjassa N60 kolmastoista.

Seuraava osakilpailu pelataankin Everstillä 15.6, Sinne kaikki joukolla mukaan.

Pienenä loppukevennyksenä pari huomioitavaa seikkaa nimiä mainitsematta. Kannattaa ennen lähtöä varmistaa kisan pelimuoto, ettei tule yllätyksiä. Ja toisena merkitä pallonsa huolella ja myös tarkistaa, että lyö varmasti omaansa. Sen kun saa aina tehdä. Srixoneilla ja Titleisteilla kun pelaa moni muukin. Top Flitellä enää aika harva.

Scroll to Top