Paineita viimeiseen peliin

Seniorikiertueen viimeinen osakilpailu pelataan ensi keskiviikkona Everstillä. Sarjojen voittajat ovat suurimmassa osassa kisaa vielä täysin auki. Tässä vähän paineita kärkipelaajille.

Miehet scr

Kärki nyt Vuorinen-Lindberg-Saari. Sijoittumalla vähintään neljänneksi Reijo vie voiton. Riston pitää voittaa ja Reijon ja Laurin jäädä nykypisteisiin päästäkseen kannuun käsiksi.

M 50 lp

Saari-Korpela-Vuorinen, siinä kärki. Nenosen Pekka ja Virolan Esko voivat voitollaan vielä taistella kirkkaimmasta mitalista. Risto ja Esko K tasapisteissä, Reijo vain kuuden pisteen päässä, tiukkaa on.

M 50 pb

Korpela-Vuorinen-Saari. Nenosen Pekalla on vielä voitolla mahdollisuudet kärkeen. Sijoittumalla kolmen kärkeen Korpelan Esko varmistaa voiton.

M 70 lp

Lindberg-Aaltonen-Hossi. Luru on jo voittanut tämän sarjan. Muut ottelevat himmeimmistä mitaleista. Mikkolan Simolla ja Sintosen Reijolla on vielä sanansa sanottavana palkintojen jaossa.

M 70 pb

Aaltonen-Lindberg-Mikkola. Voitto on kahden kauppaa, Heke vai Luru? Simo voitollaan voi yltää kakkoseksi, Hossin Mara korkeintaan kolmoseksi.

Naiset scr

Erja Helen-Salonen on varmistanut voittonsa, Andersinin Riitta samoin kakkossijan. Partasen Sisko tulee sijoittumaan kolmanneksi kun Herbstin Tuija lähti jo etelän lämpöön.

N 50 lp

Partasen Sisko on tavoittamattomissa. Erja ja Riitta voivat vain voitolla viedä Marutilta kakkossijan. Ritorannan Sinikalla ja Mikkolan Anna-Kaarinalla on vielä mahdollisuuksia kolmanteen sijaan.

N 50 pb

Sisko on tässäkin sarjassa kuningatar. Kakkos- ja kolmossijasta onkin sitten tiukka taisto. Periaatteessa Marjut, Riitta, Erja, Sinikka, Enni, Paula, kuka tahansa heistä voi napata toisen tai kolmannen sijan.

N 70 lp

Rakel Marin on sarjan voittaja. Yhtä varmasti on Lehdon Tuula kakkonen. Kolmosesta ei tiedä kukaan. Terttu, Aila, Helena, Ritva, Sirkka, kuka tahansa heistä voi olla kolmas.

N 70 pb

Täälläkin voittaja on selvillä, Rakel Marin. Kakkos- ja kolmossijasta taistelevat Lehdon Tuula ja Hossin Aila.

Ennen kuin ristiinnaulitaan ja kivitetään pari kommenttia oheisesta. Laskelmani perustuvat hyvin nopeaan päättelyyn ja voi sisältää virheitä, älkää loukkaantuko, jos en ole huomannut jonkun muun mahdollisuuksia sijoituksiin. Toiseksi, pohdiskelussani on kyse sijoituksista eri sarjoissa, ei palkinnoista. Korostan, että palkinnon voi saada vain siinä sarjassa, jossa sijoittuu parhaiten. Sarjojen arvojärjestys on scr – lp – pb. Kiertopalkinnot on eri juttu. Ne saavat sarjojen voittajat, vaikka kolme kappaletta, jos käsiä riittää. Muistavatkohan kaikki viime vuoden voittajat palauttaa kiertopalkintonsa?

 

 

Scroll to Top