OnGolf Senioripokaalit

\"\"

AUDI Finnish Senior Tourin osakilpailu OnGolf Senioripokaalit pelattiin miesten osalta viikonloppuna Tawastilla. Mukana on maan 120 parasta yli 50-vuotiasta seniorigolfaria. Sää oli erinomainen, lauantaian kolkuteltiin jopa hellerajaa ja sunnuntainakin päästiin yli 20 asteen. Muutama tippa vettä sunnuntaina tuli taivaalta, mutta peliä se varmastikaan haitannut.

Kun on kokeneita taitavia pelaajia kentällä, se näkyy myös kierrosajassa. Sunnuntaina, kun taisteltiin kullasta ja kunniasta olisi luullut, että kierrosajat venyvät yli lasketun mutta ei. Viimeinenkin ryhmä pelasi kentän ympäri jopa karvan alle neljässä tunnissa. Siinä on meille tavallisille ”tuuppareille” opittavaa. Viikkokisoissa peliaika taitaa olla lähempänä viittä tuntia. Emme tosin taida olla yhtä rautaisessa kunnossa kuin nämä maan huippukisaajat.

Tawastilaiset pärjäsivät näissä karkeloissa oikeastaan aika hyvin hyvin. Selinin Juha puolusta edellisen kisan voittoaan erinomaisesti sijoittuen nyt toiseksi. Kettusen Jarin toinen päivä ei onnistunut ihan yhtä hyvin kuin ensimmäinen, mutta kunniakas jaettu 13:s on hieno saavutus. Laineen Olli löytyy sijalta 39. Nukarin Anteron peli takkuili ekana päivänä, sunnuntaina tulos oli jo ihan tyydyttävä, Heikki Vehkis Vehkaperälle kävi päinvastoin. Anttosen Kari ja Pönnin Topi pelasivat tasaisesti molemmat päivät mutta tällä kertaa seura oli kivenkovaa eikä sillä pelillä kovin korkealle päässyt nousemaan. Sormusen Ristolla oli lyönti jäänyt jonnekin piiloon, potentiaaliin nähden tulos oli vähän vaisu.

Kiitos runsaalle toimitsijajoukolla. Ilman aktiivisia vapaaehtoisia ei tällaisia kisoja kentällämme voisi järjestää.

 

Scroll to Top