Klubiretkellä sateesta huolimatta

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa… Vai oliko sittenkään? Sateisesta ilmasta huolimatta 30:n tawastilaisen ryhmä matkasi yhteisellä bussikuljetuksella klubiretkelle Koskigolfiin maanantaina 12.6. Aamuvarhaisella klubilaiset kokoontuivat parkkipaikalle ja klo 7.15 Hatusen Liikenteen/Pekan ohjastama bussi lähti matkaan. Matkan varrelta, Tuulosesta ja Lammilta saimme loput matkalaiset mukaan ja niin hieman odottavin mielin sään suhteen matkasimme kohti Koskigolfia. Matka Kuusankoskelle, jossa kenttä sijaitsee kesti n. kaksi tuntia. Matkan vetäjä yritti kaikin keinoin luoda aurinkoista ja positiivista tunnelmaa bussissa kertomalla, että bägissä on pakattuna kahdet aurinkolasit ja aurinkolippakin! Kyllä niille vielä olisi matkalla käyttöä, vaan toisin kävi. Sadetta saatiin koko pelin ajan, mutta ei kaiketi niin paljoa kuin Hämeenlinnassa oli sinä aikana satanut. Koskigolfin pelaajat olivat samaan aikaan vastavierailulla meidän klubilla ja kastuivat taatusti enemmän kuin me!

Paikan päälle saavuttuamme alkoikin caddiemasterin toimistolla aluksi pieni säpinä, kun saimme valmiiksi tehdyt tuloskortit ja väyläohjeet eteemme. Kentällä on nimittäin tänä kesänä menossa mm. muutamien väylien peruskorjauksia (4 ja 5) ja näitä väyliä korvaamaan oli tehty kaksi uutta par 3 väylää. Koskigolfin edustaja kertoi meille kaikille yhteisesti muutoksista ja missä lähtöväylät sijaitsevat. Koska oli sovittu yhteislähtö klo 10, tuli joillakin ryhmillä kiire löytää oman lähtöväylänsä. Mutta kaikesta huolimatta näytti siltä, että kukin ryhmä lopulta löysi omansa. Pelasimme leppoisasti kukin omaa peliään, mitään isompaa kisaa emme olleet matkalaisille suunnitelleet. Koskigolfin edustaja kuitenkin yllätti meidät ja ehdotti erikoiskilpailujen pitämistä (pisin drive väylä 1 ja lähin lippua väylä 7) ja halusi lisäksi lahjoittaa meille niihin palkinnoiksi tusinan palloja. Eihän tuosta tarjouksesta voinut kieltäytyä, kun palkinnotkin olivat valmiina! Kenttä oli keskinkertaisessa kunnossa, griinit välttävät eli talvi oli tehnyt tuhojaa sielläkin.

Pelin jälkeen olikin mukava päästä lämmittelemään saunaan ja saada kuivaa vaatetta ylle. Clubi-ravintolassa nautimme maittavan ruoan ennen kotimatkaa. Bussi kohti Hämeenlinnaa lähti hieman myöhässä sunnitellusta ja Hlinnassa olimme n. klo 18.30. Bussissa palkitsimme sitten erikoikisojen voittajat golfpalloilla: pisin drive (naiset) Anna Pelander, pisin drive (miehet) Mika Tamminen sekä lähin lippua Harri Nieminen. Muistimme myös urhoollista kuljettajaamme Pekkaa omalla golfpallopaketilla. Lisäksi palkitsimme kaikki itse itsemme Koskigolfin meille mukaan antamilla lakuilla, laitoimme kaksi lakupussia kiertämään! Kyllä meillä kaikilla sittenkin taisi olla niin mukavaa, oi jospa oisit ollut mukana…

 

Marjut Viitasalo

matkan vetäjä

 

 

Scroll to Top