NAISTEN KAUDEN PÄÄTÖSKISA JA -KOKOUS

Anteeksi, että juttu on myöhässä, mutta kuten olin puhetta sunnuntain 19.9. kisan jälkeen, lähdin ruskan ihailuun Ylläkselle ja eihän siellä sitten golf ollut se juttu. Kaunista oli, mutta en vielä ole valmis vaihtamaan golfin peluuta tuntureilla vaelteluun.

Naisten kauden päätöskisan teemana oli ”vain putit lasketaan”. Osanottajia oli mukana 19. Hauskaa oli yrittää välttää griini osumia ja kuten peliryhmässäni todettiin, täytyy toivoa, ettei griini osumien välttely jatku tulevaisuuden peleissä, mutta tällä pelimuodolla kyllä korostuu lähipelin onnistumisen merkitys.

Voiton tässä kisassa niiasi Anu Siira putattuaan 30 kertaa koko kierroksella. Toiseksi tuli Rantasen Tuula 31 putilla ja kolmanneksi Petriina Punkari-Mäkiaho 32 putilla.

Kauden päätöskokoukseen osallistui noin 20 ladyä. Kokouksessa käytiin läpi kauden naisten tapahtumat ja palkittiin eniten kaudella 2021 birdejä tehnyt Kiki Pekarila, Kiki oli naputellut 16 birdiä, onneksi olkoon.  Todettiin, ettei meillä ollut paljoakaan onnea ystävyysotteluissa, joista emme tuoneet voittoa kotiin yhdestäkään, jäi siis ensi vuodelle hiukan parannettavaa. Muihin naistenkisoihin osallistujamäärä oli ihan hyvä. Palautteena kehuja sai Mimmit Golfaa tapahtuma, joka ei ikävä kyllä ole naistoimikunnan järjestämä tapahtuma. Mestaruuskisoihin naisten osallistuminen oli laimeahkoa. Sitä vastoin Ollin peliopetuksiin osallistuttiin aktiivisesti. Jäsenistöä on tiedotettu facebookin ja Minna Ikosen avaaman instagram tilin kautta.

Tulevan kauden asioista käytiin läpi muun muassa tulevan talvikauden Olli Tapolan tarjoama opetus Pullerihallilla, joka tällä kertaa olisi kaksi viiden kerran opetusryhmää tammikuussa ja helmikuun puolivälissä. Omavastuu opetukselle on sovittu 40,- €. Tapahtumat löytyvät myöhemmin kilpailukalenterista.

Tuleva ladykapteeni Petriina Punkari-Mäkiaho esittäytyi kokouksessa. Naistoimikuntaan kaudelle 2022 valittiin Liisa Pakkanen, Raika Laine, Minna Ikonen, Tuula Rantanen ja allekirjoittanut.

Kiitos kaikille tuesta ja avusta, jota olen saanut näiden kolmen vuoden aikana toimiessani teidän edustajananne täällä seurassa ja kentällä.

Sirpa Teno

\"\" \"\" \"\" \"\"

 

 

Scroll to Top