NAISTEN EM-JOUKKUEKILPAILUT TAWAST GOLFISSA 9.-15.7. 

Tawastin omien työntekijöiden sekä Golfliiton henkilökunnan lisäksi paikalle tarvitaan paljon vapaaehtoisia, jotta saadaan yhdessä luotua mahdollisimman upea ja ikimuistoinen kilpailu jokaiselle. Alle on listattu kysymyksiä ja vastauksia, mitkä varmasti mietityttävät ennen vapaaehtoiseksi ilmoittautumista. 

KYSYMYKSET KILPAILUSTA:

Mikä kilpailu?

Naisten joukkue EM-kilpailut. 


Milloin kisat kisataan?

Kilpailut käydään Tawast Golfissa 9.-15.7. Ensimmäiset kaksi päivää eli sunnuntai ja maanantai ovat harjoituspäiviä ja tiistaista alkaen kilpaillaan Euroopan mestaruudesta. Koko kenttä, klubi ja harjoitusalueet on suljettu muilta pelaajilta 9.-15.7. 

Kuinka monta osallistujaa kilpailussa on?

Kilpailussa on mukana 19 maata ja jokaisessa maajoukkueessa on mukana kuusi pelaajaa. 

Ketkä pelaavat Suomen maajoukkueessa?

Suomen joukkueen pelaajat ilmoitetaan lähempänä kilpailuja, mutta ehdolla joukkueeseen on Tawast Golfin oma pelaaja Oona Kuronen. 

Mitä pelimuotoja pelataan ja milloin?

Kilpailun kahtena ensimmäisenä kisapäivinä tiistaina ja keskiviikkona pelataan 36 reiän lyöntipelikarsinta. Näiden kahden pelipäivän tulosten sekä sijoitusten perusteella joukkueet jaetaan lohkoihin. 8 parasta joukkuetta lähtevät taistelemaan mestaruudesta ja loput 11 joukkuetta muista sijoituksista. Torstaista lauantaihin pelimuotona on reikäpeli, jossa loput sijoitukset ratkaistaan. Kaikista sijoituksista pelataan loppuun asti, joten pelaajien määrä ei kilpailun aikana vähene.

KYSYMYKSET VAPAAEHTOISUUDESTA:

Mitä työtehtäviä kisojen aikana vapaaehtoisille on? 

  • Infopisteessä työskentely yhdessä Tawastin työntekijän kanssa
  • Harjoittelualueiden siisteys ja ohjaus: range, Toptracer ja ranta
  • Tulospalvelussa työskenteleminen
  • Lauantain finaalipeleihin taulujen kantamista
  • Startterit lähtöpaikoille 
  • Forecaddiet (väylille 2, 8, 12)
  • Pallospottaamista (auttaa pallojen etsinnässä)
  • Ensiapupisteessä työskentely
  • Kisapaikan ja klubin siisteydestä huolehtimista
  • Torstaina ja perjantaina kisapaikan rakentamista (tiipaikkojen mainostaulujen rakentamista) 

Lisätietoa työtehtävistä saat caddiemasterilta ja toimiston väeltä. 

Onko vapaaehtoisten työtehtäviin vaatimuksia, mitä on esimerkiksi osattava?

Kaikille halukkaille vapaaehtoisille löytyy varmasti jokin mieluisa homma kisojen ajaksi. Muun muassa infon työntekijöiltä ja starttereilta vaaditaan kielitaitoa, jotta pelaajia sekä muuta golfväkeä voidaan auttaa parhaamme mukaan. Kentällä toivottavaa on tarkat silmät ja kentän tunteminen. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa, mikäli sinulla on joitain vahvuuksia, joista voisi olla tässä tapahtumassa hyötyä esimerkiksi kielitaito, ensiaputaidot tai aiempaa kokemusta tällaisista kisoista. 

Voinko toivoa, missä haluaisin työskennellä? Tai toisin päin, missä en missään tapauksessa halua?

Ilmoittautumisen yhteydessä voit kertoa toiveesi siitä, missä työtehtävissä haluaisit olla mukana. Voimme myös suositella sinulle tiettyjä tehtäviä tai ilmoittaa, mihin tehtäviin tarvittaisiin eniten vapaaehtoisia.

Kuinka monta päivää täytyy vapaaehtoisena toimia? Kuinka pitkiä työvuoroja päivässä on?

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi omien aikataulujen mukaisesti. Kisoissa voit olla siis vapaaehtoisena 1-7 päivää. Kaikesta avusta on paljon hyötyä! Vuorojen pituuteen voi itse vaikuttaa, mutta keskimäärin yksi vuoro on 3 tunnin pituinen. Lopulliset “työvuorot” tehdään ennen kilpailuja. 

Näkeekö peliä samaan aikaan, kun työskentelee vapaaehtoisena?

Joissakin työtehtävissä on mahdollisuus seurata samalla peliä. Tällaisia hommia ovat esimerkiksi tulospalvelu, forecaddiet, pallon spottaus ja lauantaina tulostaulujen kantaminen.

Mitä vapaaehtoisille kuuluu / mitä vapaaehtoisuudesta saa?

Vapaaehtoisena saa olla osana mukana järjestämässä Tawastilla huikeaa tapahtumaa sekä pääsee näkemään kisatunnelmaa läheltä. Tämän lisäksi jokainen vapaaehtoinen saa kisavaatteen sekä päivän aikana lounaan ja juotavaa. Kilpailujen jälkeen sunnuntaina 16.7. pääsevät vapaaehtoiset pelaamaan heti ensimmäisten joukossa! Kentälle on varattu lähtöaikoja ja pelien jälkeen on vapaaehtoisten yhteinen dinner Tawast Golfissa. 

Miten voin ilmoittautua?

Ilmoittautua voit suoraan caddiemasterille paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostilla! Ilmoita samalla, minä päivinä voit toimia vapaaehtoisena, mitkä olisivat mieluisia työtehtäviä ja, jos sinulla on aiempaa kokemusta tai erityisosaamisia. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä paitakokosi kisavaatetta varten. 

Mihin pääsee pelaamaan tai harjoittelemaan, kun Tawast Golf on suljettu koko viikon?

GREEN FEET 9.-15.7. muille kentille (osakkaat ja pelikoikeutetut)

Linna Golf 55€ / 18 r (klo 15 jälkeen)

Hattula Golf 30€ 18r ja 20€ / 9r 

Aulanko Golf 30€ / 18r

Hyvinkään Golf 30€

Lähikenttien kanssa on sovittu erityishintoja green feelle (vastavuoroisuus periaatteella), osana Tiilaakso RY yhteistyötä. Näiden hintojen lisäksi lisäpelioikeuden hankkineet pääsevät Aulangolle pelaamaan ja viiden kentän vaihto-oikeuden hankkineet heinäkuun vaihtokentälle (kenttä ilmoitetaan kesäkuun lopussa). 

Suurkiitos jo kaikille ilmoittautuneille, mutta edelleen kaivataan lisää porukkaa mukaan järjestämään EM-kisoja Tawastille. Vapaaehtoisia kaivataan vielä reilusti lisää. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, vaikka olisitkin ensimmäistä kertaa tällaisessa mukana! Tehdään yhdessä tapahtumasta unohtumaton kaikille!

Ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoita paidan kokosi: caddiemaster@tawastgolf.fi

Scroll to Top