Menestystä aluetourin finaalissa

Aluetourin finaali pelattiin lauantaina, 3.9. Suur-Helsingin Golfin Lakiston kentällä. Tawastilta oli mukaan selvinnyt kolme pelaajaa: M 50 sarjassa Mika Tamminen, M 60 sarjassa Juha Harilo ja M 65 sarjassa Pekka Nenonen. Ei mennyt senioreilla huonosti täälläkään Kotiintuomisina hienoja sijoituksia kaikissa kolmessa sarjassa. Mika Tamminen oli kahdeksas, Juha Harilo viides ja sokerina pohjalla Pekka Nenonen sarjan voittaja!!! Isot onnittelut Pekalle. Jotkut ehkä muistavat, että Pekan isä Seppo Nenonen, toinen Tawastin perustajista, oli myös käynnistämässä Suomen Golfsenioreiden, SGS, toimintaa. Näin siirtyy viestikapula isältä pojalle!

Valtakunnan tasolla on vielä pelaamatta senioreiden reikäpelin mestaruudet Hirvihaarassa keskivikosta lauantaihin. Näissä kisoissa on mukana kaikkiaan neljä tawastilaisista. Sieltä kuulumiset myöhemmin.