Marko sijoittui jaetulle 29. sijalle EM-kisoissa

\"\"

Kolmepäiväiset kisat Bulgarian Black Sea Ramassa ovat ohi. Kierrostuloksilla 78-75-73 (+10), Marko sijoittui jaetulle 29. sijalle. Kohtuullinen suoritus, toki odotukset olivat paljon kovemmat. Kymmenen joukkoon oli hyvät mahdollisuudet, mutta ensimmäisen päivän tulos 78 romutti haaveet. Marko oli 9 hengen suomalaisista kuitenkin paras, joten ihan tyytyväisiä voidaan olla.

Kenttä oli haastava avauksien osalta, keskellä väylää piti osua, muuten korttiin tuli isoja numeroita. Väylien ympärillä kasvoi todella pitkää heinää ja seassa saattoi asua käärmeitä. Yksi kyykäärme nähtiin. Griinit olivat todella pehmeät, suhteellisen hitaat ja ”grainiset”. Tuuli oli iltapäivisin myös suhteellisen kovaa, joka haastoi pelaajat.

Voittotulos oli odotetun kova, -5. Espanjan De Corral Carlos vei uusinnan jälkeen voiton.

Reissulla pelasimme myös Thracian Cliffs kentän, joka oli maisemiltaan ehdottomasti paras ikinä pelaamani kenttä. Kenttä on myös todella haastava ja aivan täydellisessä kunnossa, suosittelen tämän kentän pelaamista, jos Bulgarian seudulla liikutte. Mukaan kannattaa ihan oikeasti varata sitten palloja mukaan ☺. Kisa kenttä oli myös hieno, Gary Playerin suunnittelema, täysiverinen kisakenttä. Muutama todella haastava väylä eikä huonoja väyliä löytynyt.

Ensi vuonna kisat pelataan Lohjan Kalkki-Petteri kentällä. Saimme paljon oppia, miten hyvät kisat tulee järjestää. Ensi vuonna uusin kujein hakemaan menestystä. Ensimmäinen arvokisa on takana, joten helpompaa ensi kerralla ☺ ja toki tuttu kenttä saattaa olla meille suomalaisille etuna.

Marko Helén

Scroll to Top