Kerttu Hiltunen voittoon Floridassa

Terveisiä Floridasta!

\"\"

Pelasin alkuviikosta kahden päivän South Florida PGA Championship kilpailun Boca Ratonissa. Molempina päivinä oli yhteislähtö ja kilpailu keskeytettiin muutamaan kertaan ukkoskuurojen ajaksi. Omassa pelissä kaikki oli hyvää, mutta tein välillä todella tyhmiä ratkaisuja jotka johtivat isoihin tuloksiin muutamilla väylillä. Lyöntiini on tullut nyt lähiaikoina paljon mittaa lisää, joten pääsin välillä lyömään todella läheltä lipulle. Kentällä par 3 olivat aika pitkiä ja haastavia, mutta niistä selvittiin hienosti. Joka väylällä oli myös todella monta bunkkeria, mitkä pakottivat pitämään pallon pelissä. Kahden kierroksen jälkeen olin tasatilanteessa, ja sarjani voitto jouduttiin ratkaisemaan uusinnassa. Uusinnan voitto avaisi myös tien PGA Championship-finaaliin, joten panokset olivat kovat.

Uusinta oli todella jännittävä, koska heti ekalla väylällä piti upottaa 3 metrin birdieputti jos haluaisin jatkaa. Onneksi se upposi! Olin uusinnassa myös pakotettu tekemään up&downin bunkkerista pysyäkseni mukana. Kilpailun voitto tuli viidennellä jatkoreiällä lyödessäni 93 metristä 0,5 metriin ja tekemällä birkun!!

Finaali käydään Kentuckyssä 9.-12.7. Odotan finaalia tooooodellla paljon. Ensi viikon maanantaina on vielä yhden kierroksen karsinta US Girls Openiin, peukut pystyyn!

-Kerttu

 

Scroll to Top