Ladykapteenin kynästä 2

Jälleen kerran tupruttaa lunta/räntää ja ilma on viileä. On toukokuun alku ja ainakin kuukausi on mennyt kesää odotellessa samanlaisen sään vallitessa. Meillä on kuitenkin naisten golfkausi pyörähtänyt jo käyntiin, säästä huolimatta. \"\"

Naisten kevätkokous pidettiin Tawastin klubiravintolassa torstaina 27.4. Osanottajia oli lähes 30 ja tunnelma mukavan rento. Toimitusjohtaja Lauri Manninen, pro Olli Tapola ja kapteeni Marko Helén kertoivat aluksi ajankohtaisista asioista ja sen jälkeen käytiin läpi kauden tulevat naisten tapahtumat (tapahtumakalenterin löydät nettisivuilta kohdasta Toimikunnat/Naistoimikunta sekä pukuhuoneemme pöydältä). Lopuksi nautimme uudistetussa keittiössämme valmistettua pientä iltapalaa. KIITOS kaikille mukanaolosta ja kevätkokouksen onnistumisesta!

Lady Captain’s Day sunnuntaina 7.5. tarjosi sisällöltään erilaisen päivän. Kisaan oli ilmoittautunut mukavasti 22 pelaajaa. Alkulämmittelynä saimme tutustua Asahin (=suomalainen terveysliikunta, joka on saanut vaikutteita itämaisista lajeista kuten taijiquan, qigong (chikung), yiquan sekä jooga) mielenkiintoiseen maailmaan. Lämmittely olikin tarpeen, sillä aamu oli melkoisen viileä ja tuulinen. Aurinko kuitenkin päivän mittaan helli ja ilma oli siedettävä. Pelattiin kahta eri kisaa samanaikaisesti: normaali henkilökohtainen pistebogey-kisa sekä ryhmäkisa. Kisaan haastetta ja jännitystä tarjosi ryhmällä pelissä ollut yksi pinkki pallo, jota jokainen löi vuoroväylin.

Viimeisillä kahdella väylällä 17 ja 18 ryhmä sai päättää, kuka pelaa pinkillä pallolla (ellei pallo ollut ennen sitä kadonnut). Ryhmäkisassa merkittiin erikseen ylös pinkillä pallolla pelattu tulos ja ryhmäkisassa oli mukana, jos pinkki pallo palautui takaisin klubille ja hienostihan ne pallot säilyivät. Ainoastaan 2 palloa kuudesta katosi jonnekin matkan varrella! Henkilökohtaisessa pb-kisassa voiton nappasi Marjut Suokanto (32pb), toinen Anna-Maija Mikkotervo (29pb) ja kolmas Tuula Rantanen (29pb). Ryhmäkisan voiton (29pb) nappasi ensimmäisenä kisaan lähtenyt ryhmä Marjut Suokanto, Kiki Pekarila, Elina Wäyrynen ja Riitta Andersin. Ja lopuksi vielä suoritettiin arvonta, johon arvontapalkintoja ladykapu oli hankkinut sponsoroituina. ONNEA kaikille voittajille!

Kisan päätyttyä nautimme maistuvan yhteisen lounaan jälkiruokajäätelöineen. Koska esitettiin toiveita ruokailun aikaistamiseksi, jatkossa mietimme mahdollisuutta järjestää ruokailu niin, että se olisi tarjolla jo ensimmäisten saavuttua kierrokseltaan klubille. Näin kiireisimmät ehtivät myös nauttia lounaan, palkintojenjako jäisi sitten paikalla olevien taputusten varaan.

Muistutuksena muutamia poimintoja lähitulevasta (touko-kesäkuu):
Pro Olli Tapolan opetustunnit pyörähtävät käyntiin ke 10.5 ja ryhmät ovatkin täyttyneet lupaavasti. Kannattaa kysyä Ollilta mahdollisia peruutuspaikkoja! Lisää opetuspäivistä löydät kilpailukalenterista.

Sääntökoulutus Hattula Golfissa (UUSI) ma 15.5. klo 18.00. Kouluttajana toimii ”sääntöguru” Arto Teittinen. Osallistumismaksu 10 €/hlö (sis. sämpylä & kahvi). Maksetaan paikan päällä. Nyt kaikki innolla kuulemaan tuoreet sääntötärpit!

Ystävyysottelu Aulangon ladyjen kanssa Everstillä ma 29.5. Joukkueeseen mahtuu 15 osallistujaa/klubi. Ilmoittautumiset Nexgolfiin tai caddiemasterille 25.5. mennessä. Tuodaan ”Tyttö” takaisin Tawastin klubille!
Naisten sunnuntai 18.6. Pelimuoto vielä avoin, seuraile kilpailukalenteria!

Ystävyysottelu AG-EGS-TawG Turussa Aura golfin kentällä to 29.6. Lähtö bussilla klubilta klo 9.30, pelit alkavat klo 13.00. Kisan jälkeen bussikuljetus takaisin klubille. Seurailehan kilpailukalenteria, kutsun kisaan laitamme kilpailukalenteriin saatuamme sen Turusta.

Tässä lähiajan (2 kk) tapahtumia ja lisää tulevasta seuraavissa Ladykapteenin kynästä –teksteissä. Muistathan seurata myös kilpailukalenteria, Tawastin Ladyt –facebook-sivuja sekä ilmoitustaulua klubin 2. krs:ssa!
Birdie-taulu on klubin naisten pukuhuoneessa ja ohjeet taulun vieressä. Birdejä onkin jo tähän mennessä tehty muutamia ja lisää tulee kesän aikana! Laittakaahan lintuja laulamaan puuhun! Syyskokouksessa su 24.9. palkitaan eniten birdejä tehnyt naispelaaja.

Kesäisempiä ilmoja odotellessa,
Marjut V, ladykapu

Scroll to Top