Kylmää kyytiä Everstillä

Senioreiden järjestyksessään toinen viikkokisa pelattiin keskiviikkona 10.5 Everstillä. Eipä hellinyt yläkerran isäntä pelaajia liialla lämmöllä, aamulla mittari näytti kahta astetta, sentään plussaa, ja jossain vaiheessa saatiin jopa hiukan raekuuroja. 70 urhoollista oli kuitenkin uskaltautunut säätä uhmaamaan ja sehän on vain pukeutumiskysymys, niin kuin monesti sanotaan.

Paljon näkyi kuitenkin pipoja ja rukkasia pelaajien varusteissa. Ei ollut shortseissa pelaavia. Ei ole Ylisen Kalervo enää kisoissa mukana! Kelistä huolimatta tulostaso nousi edellisestä kerrasta selvästi. Johtuisikohan siitä, että oli ennätetty harjoitella viikko kauemmin, tiedä häntä. Lukanderin Aslakin 43 pistettä on kuitenkin varsin kunnioitettava tulos siihen keliin, nettolyöntejäkin vain 65. Hyvä oli myös Vuorisen Reijon scr-tulos 78, mihin kesän mittaan ennättääkään? Naisten puolella Marinin Rakel pelasi 37 pistettä, nettolyöntejä 71. Naisten parhaan scr-tuloksen kirjautti Erja Helen-Salonen, 84.

Kovin on miesvoittoista pelaajakunta ollut. Nytkin naisia oli mukana vain 17, miehiä sentään 53. No, odotellaan rauhassa ilmojen lämpiämistä, josko naisetkin sitten uskaltautuisivat mukaan.

Seuraava kisa on kahden viikon kuluttua 24.5 Tawastilla. Välillä käydään katsastamassa Viron kenttiä, tawastilaiset Saarenmaalla ja aulankolaiset omalla retkellään. Eiköhän ne kelitkin silloin jo ole hiukan lämmenneet.

Heikki Aaltonen

Scroll to Top