Ladykapteenin kynästä 1

\"\"

Juhannus on vietetty ja hieno kesä vaan jatkuu, upeeta! Naisten tapahtumat ovat pyörähtäneet käyntiin kuin varkain, tähän mennessä suurin osa painottuen kuitenkin toukokuun puolelle. Mutta näin kauden edetessä on hyvä vähän kerrata mennyttä ja tulevaa naisten golftapahtumien osalta.
Pro Olli Tapolan opetustunnit talvella käynnistivät kauden ja opetus jatkui mitä ihanteellisimmissa olosuhteissa touko-kesäkuulla. Opetustunnit olivat erittäin suosittuja, kiitos kaikille osallistujille sekä Ollille!

Toukokuun kalenteriin mahtuivat myös kevätkokous, Lady Captain`s Day, Messilä-HyG-Tawg ystävyysottelu sekä Tawg-AGK ystävyysottelu. Näistä tapahtumista kirjoitettu tarkemmin nettisivuille aiemmin ja kisakohtaiset tulokset löytyvät Kilpailukalenterista.

Kesäkuun 9. pvä naistoimikunta yhdessä klubin kanssa järjesti ”Avoimet ovet” –päivän klo 13 – 15. Rangella ja puttiviheriöllä tapahtuneeseen tuokioon osallistui muutama asiasta kiinnostunut. Tapahtumasta tiedotettiin Tawastin tuulissa, ilmoitustaululla ja netissä, enemmänkin olisimme kuitenkin odottaneet vieraita.

Muistutuksena muutamia poimintoja tulevasta (heinä-syyskuu):

Aloittelevien ja vähän pelanneiden peli-illat (9 r) joka toinen torstai (elokuun loppuun). Seuraavat peli-illat ovat 28.6 ja 12.7. Olemme varanneet peli-iltoja varten kaksi lähtöaikaa klo 18 ja 18:10. Mukana ryhmässä on aina joku naistoimikunnan jäsen tukena ja opastamassa. Ilmoittautumiset Kilpailukalenteriin. Lähtöajat vapautetaan edellisenä päivänä, mikäli osallistujia ei ole.

Hämeenlinna Lady Open la-su 7.-8.7. AGK Eversti & Tawg. Kisa lähestyy, vielä mukaan mahtuu hyvin! Tulossa mainio, suorastaan ihastuttava kisailu! Muistathan ilmoittautua! Palkintopöytä on runsas, kiitos kisasponsoreille!

Naisten kesäretki Vierumäelle on valitettavasti peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta.

EGS-Tawg-AG ystävyysottelu 26.7. pelataan tänä vuonna Espoon kentällä. Kutsu ja ilmoittautumiset Kilpailukalenterissa. Tällä hetkellä kisailu on täynnä mutta kannattaa seurailla tilannetta, peruutuksia saattaa tulla!

Birgitan malja su 12.8. Kutsuhan myös ystävättäresi mukaan tähän jo perinteiseen kisaamme! Kilpailukutsu tulossa NexGolfiin lähiaikoina.

AGK-Tawg ystävyysottelu ke 22.8. Hugolla, 9 r .Kilpailukutsu tulossa NexGolfiin. Eiköhän haeta ”Tyttö” takaisin Tawastin palkintokaappiin?

Tawg ladyjen oma päätöskisa pelataan su 9.9. Tawastilla. Pelimuodosta ym. tarkemmin myöhemmin.

Naisten syyskokous 26.9. klo 18-20 ja paikkana on tällä kertaa Sisustuskauppa & kahvila Tiirinkosken tehdas. Kaikki mukaan kokoustamaan ja tekemään syysostoksia! Tapahtumasta tarkemmin myöhemmin.

Ja lopuksi: nautitaan Suomen suvesta, yhteisistä peleistä ja nähdään tulevissa tapahtumissa! Ei Suomen suvea mikään voita varsinkaan silloin, kun se on parhaimmillaan!!

Marjut V, ladykapu

 

                                                                                                                                         

Scroll to Top