KURK GOLF – TAWAST GOLF

Teksti: Sisko Partanen

Senioreiden seuraottelu pelattiin torstaina 7.6. Kurkissa. Matkaan lähdettiin jo aamuvarhain klo 7.30 Tawastin parkkipaikalta yhteiskuljetuksena Matti Matinkarin toimiessa totutusti kuljettajanamme. Vaatetuksestamme päätellen ei heti uskonut, että juuri olimme nauttineet pitkästä hellejaksosta. Pohjoistuuli oli kova ja lämpöasteita 5-6 astetta, mutta matkaan lähdimme lämpimin mielin ja kiertopalkinto mukana.

Perillä Kurkissa meidät toivotettiin tervetulleiksi aamukahvin kera ja informoitiin pelattavat kentät. Pelimuotona oli pistebogey ja molempien joukkueeseen otettiin kahdeksan parhaan pelaajan tulokset, kuitenkin niin että joukkueissa piti olla vähintään kolmen naispelaajan tulokset.

Kenttä oli hyvässä kunnossa ja griinit todella liukkaat. Uskon, että osalle meidän joukkueesta nämä tuottivat hiukan lisälyöntejä (ainakin allekirjoittaneelle).

Kaikki saapuivat ajallaan maaliin ja joukkuetulosten jännittävä odotus alkoi samalla, kun nautimme maukkaan lounaan.

Ystävyysottelua on pelattu vuodesta 1997 alkaen ja merkinnät pystissä olivat Kurk 11 kertaa ja Tawast 10 kertaa. Tällä kertaa pisteet Kurk 234 pistettä ja Tawast 227 pistettä.

Kurkin naiset olivat hurjassa iskussa, heitä mahtui 6 Kurkin joukkueeseen. Onnittelut Kurkkiin! Tawastin paras pelaaja oli Heikki Taavitsainen. Kiitos kaikille mukana olleille.

Ensi vuonna pelaamme Tawastissa ja silloinhan ME olemme omalla maalla.

Scroll to Top