Köniin tuli Kotkassa ☹

Torstaina 12.7 pelattiin Kotkassa jälleen KG:n ja TawG:n senioreiden välinen seuraottelu. Kyseessä oli kahdeskymmenestoinen kerta eli pitkät ovat perinteet tällä Pekka Guntherin ja Heikki Erkkilän aikanaan aloittamalla traditiolla. Uskoivatkohan herrat itsekään, että näin pysyvä tästä tuli. Hessu itse pelasi tänäkin vuonna mutta Pekka ei pystynyt tällä kertaa muuta kuin toimimaan Hessun autonkuljettajana.

\"\"

Sää oli helteinen, jopa ehkä hiukan painostava, mutta ukkosta ei onneksi näkynyt eikä kuulunut. Juomaa kyllä kului kierroksen aikana. Ilma oli kaikin puolin varsin suotuisa hyvällä tuloksenteolle ja kenttä mitä hienoimmassa kunnossa. Viheriötkin olivat tällä kertaa vain kolmeen milliin leikatut, joten puttaaminen oli varsin inhimillistä. Taisi siellä kuitenkin jokunen kerta kolme puttia lipsahtaa yhdeltä jos toiseltakin mutta haittaako tuo. Mukavaa oli kaikilla, toivottavastiJ. Kotkan ottelussa on jotenkin niin kotoisa tunnelma, ei tiedä mistä se johtuu, mutta hyvin siellä viihtyy. Ja osanottajamäärästä päätellen en jaa tätä tunnelmaa yksin. Pitkä matkahan sinne on, aamulla kahdeksalta lähdettiin ja puoli yhdentoista aikaan illalla oltiin takaisin klubilla yhden pysähdyksen taktiikalla, joten kunnon työpäivä siitä kertyi. Tuota kotimatkan pysähdyspaikkaa täytyy harkita seuraavalla kerralla hiukan tarkemmin! Keimola ei ehkä ole se viihtyisin? Sattui vaan sopivasti kohdalle.

\"\"

Ja sitten itse pelistä. Vaikka olosuhteet olivat hyvät, ei mitään hirmutuloksia nähty. Paikallinen Jarmo Karnaattu pelasi ainoana alle tasoituksensa, 38 pistettä. Meidän Ari Heikkilällä oli paras scr-tulos 83 lyöntiä. Ari oli meistä paras myös hcp pb-tuloksissa. Olihan tuo tulosluettelo meidän kannalta aika karua luettavaa, kun Arikin oli vasta kuudes eikä kympin sakkiin päässyt Arin lisäksi kuin Nenosen Pekka. Ladyistamme parasta peliä esitti Sistosen Enni, jolle pisteitä kertyi 34. Tästä voi jo arvata, että kun joukkuetulokseen päätettiin laskea mukaan 15 parasta kummastakin joukkueesta sukupuoleen katsomatta, niin sinnehän se kiertopalkinto jäi. Voitto oli kotkalaisille yhdeksästoista, joten aika ylivoimaisia ovat olleet. Kisan erikoispalkinnon, lähimmäs lippua voitti kukapas muu kuin Erkkilän Hessu. Sattuipa mukavasti!

\"\"

Ensi vuonna mitellään sitten taas kotikentällä. Jospa silloin saataisiin aikaan palkinnon ryöstö!

\"\" \"\"

Matkaterveisin

Heikki

 

Scroll to Top