Tiedote kentänhoidosta 17.7.2018

Griinien leikkuukorkeus on laskettu tänään ja leikkuukorkeus on nyt 3,5 mm. Lähes kaikki griinit ovat huippukunnossa. Griinien kasvu on aika voimakasta, joten iltapelaajilla griiniruoho on jo kerinnyt kasvamaan jonkin verran. Kuivuuden vaikutusta tarkkaillaan päivittäin ja tällä varmistetaan, että griininurmet eivät pääse palamaan.

\"\"

Griineille on tehty pintaviiltoja ja kyseisellä toimenpiteellä saadaan vesi nopeammin alaspäin ruohon juureen Lisäksi toimenpidet katkaisee vaakakasvuston ja estää levän kasvamista aukkopaikkoihin. Viiltoilmastus ei vaikuta pelaamiseen.

\"\"

Väylien leikkuukorkeus on nyt 13 mm ja väylät on viiltoilmastettu kahteen kertaan viimeisen kahden viikon aikana.

Bunkkeriprojekti lisätyövoiman osalta on saatu päätökseen ja kaikki bunkkerit on kantattu. Bunkkereihin on lisätty hiekkaan n. 60 000kg (5 cm per griinibunkkeri). Vaikka projekti on nyt ohi, niin bunkkereiden normaalia huoltoa/hiekan lisäämistä jatketaan säännöllisesti.

Vesiesteiden pintoja puhdistetaan parhaillaan. Vesiesteiden vedet eivät vaihdu kovinkaan paljoa tällä säällä ja se aiheuttaa hieman ongelmia rehevöitymisen suhteen.

\"\"

Tervetuloa nauttimaan hyväkuntoisesta kentästä!

Scroll to Top