Kinkkuscramble

Perinteinen K Citymarket Hämeensaaren sponsoroima kinkkuscramble pelattiin lauantaina 28.9 ihan kohtuullisessa syyssäässä. Välillä oli varjot auki, välillä kiinni. Kenttä oli luonnollisesti aika kostea eikä rulleista ollut paljon apua, mutta kokonaisuutena ihan pelattavassa syyskunnossa. Mukana oli tällä kertaa valitettavan vähän porukkaa, vain 25 paria. Kisaväsymys vai vielä pitkä aika jouluun ja kinkun syöntiin vai mikä lienee?

\"\"

Oli keli mikä hyvänsä niin hyvät pärjää aina. Scr-voittajaparin Oona Kuronen – Veeti Virtanen brutto 33+33=66 on kyllä hyvä! Vain lyönnin hävisi kakkoseksi tullut Heini Koivuniemi – Jyrki Hakala tuloksella 33+34.

Hcp-kisassa sama pari tasoituksella 2 oli paras, mutta kun vanhan tavan mukaan voi saada vain yhden palkinnon pokkasivat Heini ja Jyrki tässä mittelössä ykköskinkut. Molemmilla pareilla oli sama nettotulos 64. Kakkoskinkut veivät Niko Helin – Kari Nylander tuloksella 67 ja kolmoskinkut Jyri Koskinen – Olli Laine tuloksella 68. Sama 68 löytyy myös parilta Aslak Lukander – Heikki Taavitsainen, Seppo Koponen – Lauri Lindberg ja Anna-Maija Mikkotervo – Pekka Nenonen. Heidän keskinäisen paremmuutensa ratkaisi tasoitus. Pienempi voittaa suuremman!

Kiitos K Citymarket Hämeensaarelle, kiitos osanottajille. Toivottavasti ensi vuonna tavataan samoissa merkeissä uudestaan.

Heikki A

Scroll to Top