KESÄTÖIHIN KLUBIRAVINTOLAAN – HAE NYT

Haemme 3-5 tarjoilijaa Tawast Golfin klubiravintolaan. Voit tehdä työtä osa-aikaisesti tai täysipäiväisesti. Klubiravintolamme sijaitsee päärakennuksessa, jossa palvelemme golfareita, lounaskävijöitä, sekä asiakkaita lukuisissa eri golf- ja yritystapahtumissa.

Klubiravintolamme on yksi suomen parhaista golfkeskusten ravintoloista, valikoimaamme kuuluu monipuolinen ja kattava lounas, á la carte annokset, monipuolinen juomavalikoima, loistavat itse tehdyt leivät sekä kattava valikoima leivonnaisia.

Tawast Golfin klubi sijaitsee alle 15 minuutin ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Hakijamme omaa nämä tai ainakin osan näistä taidoista:

-Olet täysi-ikäinenSinulla on reipas ote ja hyvät asiakaspalvelutaidot
-Omaat kokemusta ravintola-alalta tai olet valmis oppimaan uutta
-Hallitset suomen kielen-Etsimämme työntekijä omaa myös alkoholipassin sekä hygieniapassin, mikäli valitsemme sinut ja nämä passit vielä puuttuvat, me maksamme passien suorituksista koituvat kustannukset puolestasi
-Haemme lisäksi yhtä tarjoilijaa jonka työnkuvaan kuuluu sosiaalisen median päivitys ja sisällöntuotanto hakijan mielenkiinnon ja osaamisen mukaisesti
-Työtä tehdään aamu ja iltavuoroissa, joten olethan valmis vuorotyöhön, sekä viikonlopputöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan n. 5-6 kuukautta.

Tarjoamme monipuolisen työn asiakaspalvelussa, loistavat puitteet, mukavan työyhteisön ja iloiset asiakkaat, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Mahdollisuus myös golfin kokeiluun ja harrastamiseen.Jos kiinnostuit, lähetä näköisesi työhakemus sähköpostitse osoitteeseen vesa.rontu@tawastgolf.fi. Hakuaika päättyy 29.2.2024 tai kun paikat on täytetty. Lisätietoja työstä ja Tawast Golfista antaa Vesa Rontu 040 868 4225 tunnit sopimuksen mukaan, täydet tunnit/ osa-aikatyö.

Scroll to Top