Harjoitusalueet

Tawast Golfissa harjoittelumahdollisuudet ovat hyvät. Alueet sijaitsevat aivan klubin läheisyydessä. Harjoitusalueet ovat myös vieraiden käytettävissä.

Rangella on mahdollisuus lyödä sekä matolta että nurmelta. Rangealueella on merkityt 100, 150 ja 200 metrin etäisyysbannerit. Rangen vasemmalla reunalla on ruohonlyöntipaikka, jossa mahdollista harjoitella eri etäisyydellä oleviin bannereihin. Rangen oikealla reunalla on harjoitusbunkkeri. Sateisella ilmalla voi harjoitella lyöntikatoksessa, jossa sijaitsevat myös kaksi palloautomaattia, jotka toimivat sekä poleteilla että polettikorteilla. Poletteja voi ostaa caddiemasterilta sekä klubiravintolasta caddiemasterin toimiston olleessa suljettu. Rangekoneesta voi ostaa myös pallokoreja suoraan pankkikortin lähimaksulla. Pallokoneet ovat aina päällä.

Toptracer range sijaitsee aivan klubitalon läheisyydessä. Uudella 2021 valmistuneella Toptracer rangella on 11 katettua lyöntipaikkaa ja näillä paikoilla on käytössä Toptracer -lyöntianalysaattori.Katoksessa on myös loistavat oheistilat kavereiden kanssa harjoitteluun/pelaamiseen ja ajanviettoon. Analysaattorilla pelaaja voi oman lyöntinsä analysoinnin lisäksi pelata simulaattorigolfia (kenttinä mm. Pebble Beach sekä St Andrews) sekä lukuisia muita viihteellisiä pelimuotoja (pisteiden keruu, lapsille kalastuspeli, pisin drive, lähin lippua). Toptracer mahdollistaa kilpailemisen niin oman porukan kesken kuin muitakin pelaajia vastaan ympäri maapallon. Nyt ei ole tarvetta lähteä ulkomaille pelaamaan, kun maailman huippukentät saapuvat Tawast Golfiin. LUE LISÄÄ: TOPTRACER

Puttiviheriö sijaitsee muutaman metrin päässä klubirakennuksesta, joten harjoitusviheriölle on helppo poiketa vaikka ennen kierrokselle lähtöä.

Chippailuun tarkoitettu harjoitteluviheriö sijaitsee parkkialue 1 vieressä.

Monipuolinen lähipeliharjoittelualue sijaitsee kauniissa katumajärven maisemissa.

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Scroll to top