Kenttä avataan torstaina 22.4.

Tawast Golfin kenttä avataan kesäviheriöille torstaina 22.4 klo 09.00.  Samalla avautuu ravintola palveluineen rajoitukset huomioiden. Ajanvaraus on nyt avoinna nexgolfissa, kentälle pääsee vain ajan varaamalla. Katuman pinta on näin keväällä korkealla ja on vallannut osia kentästä. Tästä johtuen 17. pelataan talviviheriölle. Samoin tehdään toistaiseksi 18. viheriöllä, joka toipuu vielä talvesta.
Viikonlopuksi on ennustettu vielä viileää, mikäli aamulla on pakkasta, aamun varatut peliajat eivät siirry, vaan peliajat peruuntuvat kokonaan. Varmista pakkasaamuina varaustilanne NexGolfista ja tee tarvittaessa uusi varaus.
Alta löydät golfalan yhteisesti hyväksytyn COVID19 ohjeistuksen, jota noudattamalla kentällä pelaaminen ja asioiminen on turvalista.

NÄIN TOIMIMME VASTUULLISESTI:
Muistathan hyvän käsihygienian. Mikäli käsienpesu ei ole mahdollista, käytäthän käsidesiä. Klubirakennuksen sisäänkäynneissä on tarjolla käsidesiä.
Vähintään 2 metrin turvaetäisyys muihin ja kokoontumisten välttäminen. Pidäthän vähintään 2 metrin etäisyyden muihin pelaajiin ja golfkentän työntekijöihin niin kentällä, harjoitusalueilla kuin klubialueella. Kentällä tulee kiinnittää erityistä huomioita etäisyyksiin tiipaikalla ja viheriöillä. Kaikenlaista ylimääräistä oleskelua ja kokoontumista tulee välttää koko alueella, myös pysäköintialueilla.
Suosithan ensisijaisesti asioimista etänä mm. ajanvaraaminen ja kierrokselle ilmoittautuminen onnistuu helposti etänä NexGolfin kautta. Green fee-pelaajille suosittelemme varaamaan ajan ja maksamaan green feen ennakkoon TeeTime.fi palvelussa. Käytäthän kasvomaskia asioidessasi sisätiloissa.
Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysythän kotona.
Klubin tiloissa vierailevilla on maskin käyttövelvoite. Myös Tawast Golfin henkilökunta käyttää maskeja ja tarvittaessa tarjoamme sinulle maskin.
————————————————————————————————
Pelaamiseen liittyvä ohjeistus kenttien avautuessa:
Käyttäessäsi lainakärryjä desinfioi kärryn kahva kärryparkista löytyvillä desinfiointiaineilla ennen ja jälkeen kierroksen.
Käytössä ovat kentän rangekorit, joita käyttäjä voi omatoimisesti puhdistaa niitä varten tarkoitetulla desinfiointiaineella.
Pelaa ainoastaan omilla pelivälineillä.
Suosittelemme pitämään lipputangon reiässä putatessakin, näin vältytään tankoon koskemiselta. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
Pidäthän kierroksella mukanasi myös omaa käsidesiä käsien säännölliseen puhdistamiseen.
Ajanvaraus tehdään NexGolfissa, lähdöt ovat enintään 4 pelaajan ryhmissä.
Varaamalla lähtöajan kentälle vahvistat sitoutuvasi noudattamaan annettuja ohjeita.

Tawast Golf aukioloajat huhtikuu 2021:
Ravintola klo. 09-18

  • Ravintolassa tarjolla juotavaa ja vitriinituotteita.
Caddiemaster on avoinna klo. 10-17
Muuta:
  • Pukuhuoneet ovat avoinna ravintolan aukioloajoilla.
  • Golfautojen käyttö on kielletty keväällä.
  • Harjoitusalueet avataan 21.4.2021.

Nautinnollisia pelejä kaikille!

Scroll to Top