Kaupunkiottelussa voitto Hämeenlinna senioreille

Perinteinen, ainakin vuodesta 1990 lähtien pelattu kaupunkiottelu Hämeenlinnan ja Hyvinkään välillä pelattiin erinomaisessa kunnossa olevalla Everstin kentällä 1.7.2021. Kaksi seuraa Hyvinkäältä samoin Hämeenlinnasta, kustakin 8 pelaajaa, 3 naista ja 5 miestä, yhteensä 32 pelaajaa. Pelimuoto lp hcp. Lopputulokseen lasketaan 8 parhaan tulos, joiden joukossa oltava vähintään 2 naispelaajaa. Siinä tapahtuma pähkinänkuoressa. Voittoja on tullut molemmille niin kotona kuin vieraissakin, Hyvinkäällä kaksi viimeistä kiinnitystä.

Pelisää ei voisi olla parempi, nyt täydellinen. Lämmintä, ei liikaa tuulta, ei ihan kirkasta auringonpaistetta. Kenttä niin väylien kuin viheriöidenkin osalta täydellinen. Ilmankos tulostaso muodostui varsin hyväksi. Kaikkiaan viisi pelaajaa alitti tasoituksensa.

Koko kisan parhaan tuloksen pelasi AGK:n Seppo Eloranta, jolle lyöntejä kertyi vain netto 69. Samaan pääsi TawG:n Ilkka Ylänen. Naisten paras oli AGK:n Pirkko Saari tuloksella 70. Myös saman seuran Paula Paakkari-Kaukonen alitti parin tuloksella 71. Samaan ylti vieraiden paras HyG:n Jarmo Turunen. Vieraiden paras lady oli KyG:n Crisse Raitokoski, tulos 74.

Joukkueena Hämeenlinna oli tällä kertaa parempi. Voitto heltisi lyönnein 575 – 593 eli varsin selvästi. Tiukempiakin matseja on käyty mutta näin tällä kertaa. Ensi vuonna pelataan Kytäjällä. Sitä odotellessa!

Heikki

Scroll to Top