JUNIORIKOORDINAATTORI AULANGOLLE JA TAWASTIIN

\"\"

Aulangon Golfklubi ry ja Tawast Golf ry ovat yhteisesti palkanneet juniorikoordinaattorin. Useiden hakijoiden ja haastattelujen jälkeen tehtävään valittiin Antti-Jussi Järvinen, 33v. AJ, kuten häntä useimmiten kutsutaan, on hämeenlinnalainen tuore perheenisä. AJ on ehtinyt tehdä monipuolisesti töitä lasten ja nuorten parissa, eikä golfkaan ole hänelle vierasta. Ensimmäiset lyönnit AJ on lyönyt jo pikkupoikana Tawastin rangella ja viimeiset 10 vuotta hän on harrastanut lajia aktiivisesti.

AJ valittiin tehtävään hyvän kokemuksen, paikallistuntemuksen ja ennen kaikkea juniorityötä kohtaan osoittamansa innostuneen otteen ansiosta. AJ aloittaa tehtävässään elokuun alkupuolella ja tulee ensiksi tutustumaan seuroihimme sekä juniorityössä mukana oleviin ihmisiin. Työtehtäviin kuuluu muun muassa toimia linkkinä seurojen ja koulujen välillä. Lisäksi hän kehittää yhdessä seurojen kanssa junioriohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä juniorimäärää ja saada junnuja pysymään lajin parissa. Juniorikoordinaattorin palkkaamiseksi Hämeenlinnan golfseuroille on myönnetty Opetus- ja kulttuuriministeriön kaksivuotinen seuratuki. 

Toivotamme AJ:n lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme! Lähdemme yhdessä viemään molempien seurojen juniorityötä uudelle tasolle.

 

Aulangon Golfklubi ry & Tawast Golf ry

Scroll to Top