Juha Selin, M 60 RP suomenmestari

Hirvihaarassa jatkettiin viime viikon lopulla reikäpelien suomenmestaruuskilpailuja. Perjantai-lauantaina oli vuorossa M 60 sarja, jossa Tawastia edusti Juha Selin. Alkulohkon Juha selvitti hienosti pelaten kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Tie 8 parhaan joukkoon oli raivattu.

Puolivälierässä Juha oli tiukalla Markus Heikkilää vastaan. Peli ratkesi vasta kolmannella jatkoreiällä Juhan hyväksi. Taisi olla näiden kisojen pisin matsi. Välierässä kaatui siten SGS:n puheenjohtaja Jouko Latvakannas luvuin 2/1.

Finaalissa Juha sai vastaansa Rauman Raimo Hakalan. Tasainen oli peli, toiseksi viimeiselle reiälle miehet tulivat tilanteessa 2/1 Juhan hyväksi. Juha voitti reiän ja koko pelin luvuin 3/1. Suomenmestaruus oli voitettu! Ei ollut Juhalle ensimmäinen, mutta varmaan maistui tämäkin. Eiköhän sieltä palkintokaapista löydy vielä tilaa tällekin  mitalille!

Onneksi olkoon Juha. Koko Tawastin väki onnittelee!

Kuluneet kaksi-kolme vuotta ovat olleet varsin menestyksellisiä Tawastille. Tuskin löytyy tästä maasta yhtä menestyksekästä senioriseuraa. Alkaa jo muisti pätkiä kaikkia mitaleita miettiessä. Siinäpä taas haastetta ensi vuodelle!