Hämeenlinna Lady Openin kovin kärki aulankolaisia

Naisten avoin golfkilpailu, Hämeenlinna Lady Open pelattiin viikonloppuna Aulanko Golfin ja Tawast Golfin kentillä. Vuodesta 2011 lähtien järjestetty Lady Open pelattiin nyt 13. kertaa. Kilpailuun osallistui 62 naisgolffaria, joista yli kolmasosa oli Hämeenlinnaan viikonlopuksi saapuneita vieraspelaajia. 

Kaksipäiväinen, parikilpailuna pelattu lyöntipeli avattiin lauantaina Aulangon Everstillä Greensomea pelaten ja päätettiin sunnuntaina Tawastilla pelattavaan Scrambleen *). 

Tasoituksellisen kilpailun voittivat Aulanko Golfin Virpi Laine ja Tiina Sailavuo (74+60=134). Tasatuloksen 136 lyöntiä pelasivat scratch-sarjan parhaana palkittu pari Heini Koivuniemi ja Anna Rontu (AGK), Elina Torkko-Hieto ja Miitta Nordenswan (AGK) sekä Hanne Lampela ja Saara Elväs (AGK). 

Erikoiskilpailuissa Everstillä pisimmän driven, eli avauslyönnin löi Janita Harikoski Pickala Golfista ja lähimmäksi lippua osui Anne Haapaniemi Pirkanmaan Golfista. Tawast Golfissa pisimmästä drivesta vastasi Anna Rontu (AGK) ja lähimmäksi lippua löi Rakel Marin (AGK). 

Kilpailun tulokset ovat nähtävissä Tawast Golfin kilpailukalenterissa

Hämeenlinna Lady Open -kilpailutoimikunta kiittää kilpailun osanottajia ja tukijoita, kilpailun tuomareita ja lähettäjiä sekä Aulanko Golfin ja Tawast Golfin henkilökuntaa.

*) Greensomessa kumpikin parista lyö avauslyönnin, jonka jälkeen valittua palloa pelataan vuorotellen lyöden reikään saakka. Scramble puolestaan antaa parille aina kaksi mahdollisuutta; kumpikin avaa, jonka jälkeen paremmasta paikasta jatketaan taas kaksi palloa lyöden ja valinnanmahdollisuus peliparille tarjoten, kunnes pallo on reiässä.   

Petriina Punkari-Mäkiaho

Kuvat; Raika Laine ja Saara Elväs

Scroll to Top