HÄMEENLINNA LADY OPEN 2019

Kaksipäiväinen scramble kisa pelattiin 20.- 21.7. lauantaina Tawastilla ja sunnuntaina Everstillä. Tasoituksellisessa paripelissä huomioitiin 1/3 joukkueen slopetasoituksesta.

Kisaan oli ilmoittautunut 35 paria, joten kentillä riitti vipinää. Keli suosi kisailijoita ja molemmat kentät olivat huippukunnossa.

Ensimmäisen pelipäivän kolme parasta olivat: ensimmäisinä Karisto Satu ja Nordenswan Ann-Mari tulos 61, toisina Ahola Armi ja Lehikoinen Mari tulos 62 ja kolmansina Korhonen Moona ja Torkko-Hieto Elina tulos 62. Tasaiselta näytti ja näin lähdettiin toiseen kisapäivään.

Ruokailtuamme Everstillä valmistuivat tulokset ja palkintojen jako saattoi alkaa.

\"\"

Scratch sarjan voitto meni parille Huhtamäki Anja ja Lähteinen Tarja, joiden tulos oli 142 lyöntiä.

Erikoiskilpailut:

Tawastilla: lähinnä lippua väylällä 7 Sinkko Kaija 1,13 m ja pisin draivi väylällä 5 Krista Salonen

Everstillä: lähinnä lippua väylällä 14 Riitta Papunen 2,03 m ja pisin draivi väylällä 8 Anna Rontu

Lisäksi erikoiskilpailuna oli pinkkipallokisa; pari sai Tawastilla ilmoittautuessaan yhden merkatun pinkin pallon ja sillä pari pelasi vuorotellen. Kahdeksan paria toi pallon maaliin Everstillä. Arvonnassa pari Seija Brand ja Ristilä Marja-Leena palkittiin erikoiskisan voittajina.

Lopuksi oli vielä arvontapalkintoja, joista moni pääsi nauttimaan.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille, sponsoreille, HLO toimikunnalle ja ihanille tuomareille Pentille ja Hessulle.

Ensi vuotta varten otetaan ideoita vastaan, joten laittakaa tulemaan.