Seniorit jälleen Tawastilla

Senioreiden viides viikkokilpailu pelattiin Tawastilla keskiviikkona 19.6. Mukana oli tällä kertaa 88 pelaajaa. Pelaajamäärät ovat hiukan laskeneet viime vuodesta. Syytä en tiedä enkä osaa edes arvata. Esimerkiksi tawastilaisia senioreita on kuitenkin nyt noin 100 enemmän kuin viime vuonna. Kaikkia ei kisaaminen kiinnosta, eikä siinä mitään pahaa ole. Golfia on ihan hauska pelata ilman kilpailuakin. Hyvää ulkoliikuntaa, kohentaa kuntoa.

Tulostaso oli tällä kertaa varsin hyvä. Parhaan pistemäärän keräsi M50 sarjassa Ari Heikkilä, 42 pistettä. Myös Ruokosen Olli, Stillin Tapani, Kaukosen Arto ja Toikan Pentti ylittivät maagisen 36 pisteen rajan. Arille kirjattiin myös koko kisan alhaisin lyöntimäärä 76!

M70 sarjassa yli 36 pistettä pelasivat Raimo Ahtiainen ja Heikki Vehkaperä. Vehkiksen lyöntitulos oli 80.

N50 sarjassa Paula Paakkari-Kaukonen ei paljon kalvennut Arin tulokselle. Paulalle pisteitä 41. Myös Sisko Partanen ja Sirkka Virtanen ylittivät 36 pisteen rajan. Scr- sarjassa alin lyöntitulos löytyy Riitta Andersiniltä, 90. Samalla tuloksella Sisko sijoittui toiseksi.

N70 sarjan voitti Tuula Lehto tuloksella 36. Hänelle myös lyöntipelin voitto tuloksella 100.

Seuraavan kerraan pelataan ensi viiko keskiviikkona, 26.6 Everstillä. Sitä ennen vietetään keskikesän juhlaa. Vietetään se niin, että kaikki ovat jälleen mukana ensi viikolla!