Vuosittaiset kokoukset lähestyvät

Monella on käytössä tähän aikaan vuodesta sukset tai luistimet. Harvalla on golf mielessä ja maila vielä visusti talvisäilössä. Päivä on kuitenkin alkanut pidentyä ja kevät tulee vääjäämättä. Ennen kevättä tulee myös sekä Tawast Golf Ry:n vuosikokous, että Tawastia Golf & Country Club Oy:n yhtiökokous.

Kokouksissa päätetään talouteen liittyvistä asioista ja paljon jäsenistöä kiinnostavista henkilövalinnoista. Tulevalle kaudelle tulee joitakin muutoksia. Menneen kauden jälkeen tehtävänsä jättävät junioripäällikkö Petteri Salminen ja ladykapteenimme Sirpa Teno. Isot kiitokset heille menneistä vuosista.

Vuosikokous päättää henkilövalinnoista, mutta toimikunnat esittävät tulevaa ry:n hallitusta. Hallitukseen tullaan esittämään seuraavia henkilöitä. Jussi Rouhento (pj), Heikki Aaltonen (seniorit), Kari Nylander (vpj), Heikki Kajanto (kapteeni), Jussi Luokomaa (kilpailutoimikunta), Kalle Ahtiainen (edustuspelaajat), sekä uusina Joni Myllymaa (junioripäällikkö) ja Petriina Punkari-Mäkiaho (ladykapteeni).

Ry puolestaan esittää Oy:n vuosikokoukselle Oy hallitusta ja ry:n esitys on sama, kuin nykyinen hallitus. Aki Kiiliäinen (pj), Jussi Rouhento (vpj), Riitta Andersin, Sampo Liusjärvi ja Heikki Veteläinen.

Molemmat kokoukset tullaan järjestämään 9.2.2022 ja näillä näkyminen tilanteesta johtuen etäkokouksena. Kokouksista tulee erikseen tarkemmat aikataulut ja viralliset kutsut. Tervetuloa!

Oikein hyvää kevään odotusta kaikille!

 

Tawast Golf hallitukset

Scroll to Top