Volvo WGC Auto Ilves Tawastilla 26.8.2017

Lauantaina oli Volvo World Golf Challengen kauden toiseksi viimeinen osakilpailu kentällämme. Kiertueen kotimaan finaali pelataan 17.9.2017 Nokia River Golf Rock-kentällä. Peli-ilma oli oikeastaan ensimmäistä kertaa tänä kesänä syksyinen. Aamulla lämpöä oli vain noin kuusi seitsemän astetta ja päivällä se ehkä tuplaantui. Sadettakin tuli muutamaan otteeseen aika mojovasti. Olosuhteet olivat kuitenkin kaikille liki yhdeksälle kymmenelle kilpailijalle tasapuoliset, koska kyseessä oli yhteislähtö kello 9:00.

Pelimuotoina olivat sarjassa HCP 0-12,4 tasoituksellinen lyöntipeli 4/5-osa tasoituksin ja HCP 12,5-36 pistebogey 4/5-osa tasoituksin. Erikoiskilpailuja oli peräti kolme väylillä 7 ja 11 (lähinnä lippua) sekä 15 (lähinnä lippua kahdella lyönnillä). Kiertueen ja kilpailun sujuvista järjestelyistä vastasi Golfpiste. Kilpailun johtajana toimi Jani Säteri ja toisena järjestäjän edustajana oli Anne Kemppainen.

Lyöntipeli-sarjan parhaat olivat Janne Korpela Aulangon Golfklubi tuloksella 69, Tomi Kaikkonen Espoo Ringside Golf tulos 72 ja Heini Koivuniemi Tawast Golf tuloksella 73. Heini palkittiin myös kilpailun parhaana naisena.

Pistebogey-sarjan kolme parasta olivat Tomi Mantela Tawast Golf 33 bogey-pistettä, Gita Laitinen Master Golf Club 33 pistettä ja Markku Leinonen Vanajanlinna Golf & Country Club samoin 33 pistettä. Mainittakoon että ykkös- ja kakkossijan erotti pelaajien tasoitusten vain 0,1 ero. Kummankin sarjan voittaja sai osallistumisoikeuden kiertueen finaaliin.

Kummankin sarjan tulosluettelo: http://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=1035#/competition/1174239/leaderboard

Tawast Golfin osakilpailun kuvagalleria: http://www.volvoworldgolfchallenge.fi/2017/kuvagalleria/index.asp?lang=fi

 

Antti Punkari

Scroll to Top