Viikkokisojen viimeinen Tawastin kisa pelattu

Poikkeuksellisesti torstaina, 7.9. pelattiin senioreiden viikkokisojen osalta tällä kaudella viimeistä kertaa Tawastilla. Sää oli kerta kaikkiaan erinomainen. Aamuviileydestä selviydyttyä lämmintä riitti, ei tuulta, ei sadetta. Aikaisemmat runsaat sateet olivat tosin pehmittäneet kentän, joten siirtosääntö oli ihan paikallaan. Pelaajia oli vain 51, harmi. Onko kellään mitään hyvää teoriaa siitä, miksi tänä vuonna pelaajamäärä on laskenut selvästi? Jos löytyy jokin järkevä syy niin korjataan ihmeessä. Itse alkaa tulla aika sokeaksi näille asioille kun on parikymmentä vuotta näitä pelaillut. Kaikkihan me vanhenempi, valitettavasti, joten lopettamisia luonnollisista syistä tapahtuu, mutta lasku on ollut aika kovaa. Nuorempien, vielä työssä käyvien on tietenkin aika haastavaa osallistua näihin karkeloihin, se on ymmärrettävää, mutta siirtyyhän meitä iso joukko joka vuosi ansaitsemalleen eläkkeelle. No, se siitä, mennään asiaan.

Tulostaso oli tällä kertaa aika maltillinen, onkohan tasoitukset kesän aikana hioutuneet kohdalleen. N 70 sarjassa Räsäsen Tuula ja Partasen Sisko pelasivat alle  eli Tuulalla 38 pistettä ja Siskolla vastaavasti 37. M 50sarjassa Yläsen Ilkka oli ylhäisessä yksinäisyydessä, netto 64. Mitenhän se vaikuttaa Ilkan tasoitukseen? M 70 sarjassa Jokisen Harrilla pisteitä 38, Ruokosen Ollilla huolimatta lainakärryistä kun omat olivat vielä kuivumassa Lahden kylvyn jälkeen, samoin 38 pistettä ja Anttosen Karilla 37. Selinin Juhan netto ja samalla brutto 77 oli jälleen kovaa luokkaa, joskin Ilkka, Juonalan Heikki ja Harilon Juha kirittivät kyllä Juhaa ihan tosissaan. Anttosen Karin 78 brutto oli myös kovaa valuuttaa, selvä sarjavoitto. N 50 sarjatta Lisitsinin Marita tyytyi tällä kertaa hyvään 75 netto. Tiukkaa kisaa seuraavista sijoista kävivät Suorannan Johanna, Kärkkäisen Anitta, Saaren Pirkko ja Korkia-Ahon Maritta.

Ensi keskiviikkona on sitten ratkaiseva kierros Everstillä. Katsotaan kuka on kuka. Viime vuoden tapaan mitalit jaetaan fyysisesti vasta kummankin seuran omissa päättäjäisissä, mutta kaikki mitaleita kärkkyvät osaavat varmasti itsekin laskeskella mahdollisuuksiaan pelin kuluessa, Saadaan vähän extra jännitystä, jos Ismo vielä laittaisi kärjessä olevat kyttäilemään toisiaan samoihin lähtöihin.

Tavataan viikon päästä

Heikki

Scroll to Top