Viikkokisat käyntiin

Tawastin ja Aulangon senioreiden viikkokisaruljanssi pyörähti käyntiin keskiviikkona 3.5 Tawastin kentällä. Sään haltija oli suosiollinen, aurinko paistoi eikä ajoittain puuskainen tuulikaan varmasti pahasti haitannut kenenkään peliä. Jos nyt pari mailaa suuremmalla piti vastatuuleen lyödä, niin ainakin osa siitä meni monella varmaan vielä talviruosteen tiliin. Enemmänkin pelaajia olis kentälle sopinut mutta alkukeväthän nyt ei ole oikein innostanut golfin peluuseen, kenttäkin saatiin auki vasta juuri ennen vappua, ehdittiin jo sulkeakin päiväksi ja uudelleen auki maanantaina. Saapas nähdä jatkuuko sama sirkus vielä pitkään vai joko vakiintuisi? Ruoho ei oikein ole vielä kasvanut, hyvin ymmärrettävää, mutta kyllä se sieltä tulee. On puuttunut se yksi kasvutekijä, lämpö. On totuttu viime vuosina niin aikaisiin keväisiin, ettei paluu ”normaaliaikoihin” oikein maistu.

79 meitä kuitenkin oli paikalla, 24 nais- ja 55 miespelaajaa. Naisten sarjamuutos aiheutti sen, että nyt N50 sarjassa oli 16 kun taas N70 sarjassa 8. Viime vuonna luvut olivat toisin päin. No, näillä mennään nyt tämä kausi, harkitaan sitten ensi vuonna uudelleen. Koko porukasta eniten pisteitä keräsi Paula Paakkari-Kaukonen, AGK, 35 pistettä, jolla tasoitus aleni 0,4. Muiden tasoitukset pysyivät ennallaan eli tulostaso kaikkiaan oli maltillinen. Hänellä oli myös paras tasoituksellinen lyöntitulos 73. Parhaan scr-tuloksen kirjautti Kari Anttonen 86.

Pistetaulukko tulee aikanaan nettisivuille. Kirjurilla on hiukan lisätöitä, kun nyt kisataan kaikkiaan kymmenessä sarjassa. Ja varsinkin kun scr-tulokset täytyy poimia käsin, kisaohjelma ei ainakaan toistaiseksi taivu ihan näin monenlaisiin virityksiin. Odotellaan rauhassa.

Kiertue jatkuu ensi keskiviikkona Everstillä.

Scroll to Top