TIILAAKSON GOLFKENTÄT YHDISTIVÄT VOIMANSA

Aulanko Golf Oy, Hattula Golf Oy, Linna Golf Oy ja Tawast Golf & Country Club Oy perustivat 7.12.2022 Hämeenlinnan Seudun Tiilaakso ry nimisen yhdistyksen toimimaan golfkenttien edustajana ja yhteistyön, sekä toiminnan kehittäjänä Tiilaaksossa.


Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Vesa Rontu (Tawast Golf & Country Club) ja hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Esa Honkalehto (Linna Golf), Kari Kuivasaari (Aulanko Golf) ja Reijo Riihimäki (Hattula Golf) sekä asiantuntijajäseneksi Seppo Saarinen ja sihteeriksi Pekka Lyly.


Puheenjohtaja Vesa Rontu pitää erityisen tärkeänä, että Suomen Tiilaaksona jo maanlaajuisesti tunnettu Etelä-Häme yhdistää golftoimijoita tavalla, mitä aiemmin missään ei ole nähty. ”Nyt voimme luoda yhteistä synergiaa ja hyötyä niin golfyhteisöille, kuin kaikille Tiilaaksossa pelaaville golfareille merkittävästi vahvemmin, kuin jokainen kenttä yksin olisi mahdollisuudessa tehdä”, toteaa vastavalittu puheenjohtaja Vesa Rontu.


Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä ja golfurheilun yhteistyöorganisaationa, sekä positiivisena
imagonrakentajana, sekä edustaa ja kehittää golftoimialaa Tiilaaksossa. ”On huomattava ja korostettava, että golf on enemmän kuin kentät ja pelaajat. Se on merkittävä matkailun ja maakunnallisen vetovoiman tekijä, sekä alueen imagon vahvistaja jopa merkittävästi maamme rajojen ulkopuolelle saakka unohtamatta alueelle tulevaa taloudellista hyötyä”, jatkaa Vesa Rontu.

Hämeenlinnan Seudun Tiilaakso ry:n toiminta käynnistyy välittömästi ja loppuvuoden aikana luodaan hallituksen toimesta suuntaviivat yhdistyksen ensimmäiselle täydelle toimintavuodelle.

LISÄTIETOJA
Puheenjohtaja Vesa Rontu
vesa.rontu@tawastgolf.fi
040 868 4225

Scroll to Top