Tiilaakso scramble!

Kolmella täysin erilaisella kentällä pelattiin perinteinen 2-hengen scramble. Aulangon Hugo, vanha puistokenttä haastaa pelaajat tarkkoihin avauksiin ja hyvään lähipeliin.Hattula Golf, vaatii hyviä ja tarkkoja avauksia sekä liukkaat griinit hyviä putteja. Tawast Golfin layout haastaa pelaajien lyöntivalikoiman laidasta laitaan. Voitto ratkaistaan aina viimeisenä päivänä, niin kuin tänäkin vuonna.

 

Tämän ”kesän” sateet ovat olleet myrkkyä kaikille kentille, mutta Hattulan kunto yllätti, väylät eivät olleet niin märät kuin muualla ja griinit nopeimmat näistä kolmesta kentästä. Mutta, todettakoon että kaikki kentät olivat todella hyvässä kunnossa sateista huolimatta ja ne kaikista tärkeimmät eli griinit olivat loistavia.

 

Vettä, tuulta ja aurinkoa oli tarjolla viikonlopun aikana, tulostaso oli silti sitä mitä kisassa pitää ollakin, jotta voittopuhetta pääse pitämään. HCP-sarjan voittoon pelasivat Henri Nylander ja Santtu Malin, toiseksi sijoittui Pesonen Jesse ja Jimi, kolmannelle sijalle Ahonen Ville ja Raunila Sami.

 

SCR-sarjan voittoon pelasi yllätysvoittajat Karri Sahla/Jyrki Hakala (kuvassa). Ennakkoon parin mahdollisuuksiin ei kukaan uskonut, eivät edes he itse ☺. Mutta, niin vain kävi että Sahlan putteri oli sunnuntaina enemmän kuin tulikuuma, putti upposi niin läheltä kuin todella kaukaakin. Sunnuntain tulos -12 oli kovaa valuuttaa muille ja näin ollen miehet pääsivät voittopuhetta pitämään. Lyönnin voittajaparille hävisivät Nylander/Malin. Voittopuheessa miehet kehuivat vuolaasti kenttien syyskuntoa ja lupasivat tulla ensi vuonna puolustamaan voittoaan. Veikkauksen kerroin ensi vuoden voitolle on todella iso (vinkki vetopelaajille).

 

Kilpailussa oli mukana 64 peliparia eli kilpailu oli täynnä. Joukkuekilpailut vetävät porukkaa ja varsinkin nämä perinteiset kilpailut.

 

Onnittelut vielä kerran voittajille.

 

  • Kilpailunjohtaja
Scroll to Top