Tawastin senioreilla menestystä kilpakentillä

Aloitetaan heti kirsikasta kakun päältä. Senioreiden ykköstykki Juha Selin on saavuttanut henkilökohtaiset paikat sekä M50 että M55 maajoukkueissa ja edustaa näin ollen Suomea ensin ESGA M55-kilpailussa Wales Celtic Manorissa 1.8.-3.8.2019 ja sitten EGA M50 joukkueiden EM-kilpailuissa Tanskassa Rungsted Golf Clubilla. Hienoa! Me kaikki toivomme sydämestämme Juhalla menestystä näihin kisoihin samoin kuin tietenkin myös kaikkiin kauden jäljellä oleviin kotimaisiin kisoihin.

Riitta Andersin on juuri pelannut SM-pronssia sarjassa N60 Salossa. Riitan kierrokset varsin helteisessä säässä olivat 82 ja 83 eli varsin tasaiset. Hopeaq jäi neljän ja kulta kuuden lyönnin päähän, mutta toisaalta hajurakoa neljänteen oli kolme lyöntiä. Varsin selvät erot siis kärkikolmikolla. Hienoa Riitta!

M70 sarjan SM-kisat pelattiin Ruuhikoskella etelä-Pohjanmaalla, entisessä Nurmossa, nykyisin Seinäjoelle, vai kuinka se kuntaliitos meni. Heikki Vehkaperä sijoittui parhaana tawastilaisena sijalle 11 tuloksella 170. Heikillä hieno nousu toisella kierroksella. Pohjalla eka päivän tulos 89, mutta toka päivän 81 nosti sijoitusta huomattavasti. Hyvä Vehkis! Mukana olivat myös Toivo Pönni ja Raimo Ahtiainen. Tawastin joukkueen sijoitus oli 8.

Heikki A

Scroll to Top