Tawast Golfin ja Aulanko Golfin golfhallin käyttöä koskeva koronatiedote 13.12.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 9.12.2021 Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin aluetta koskevan päätöksen, jolla koronarajoituksia ulotetaan erilaisten asiakas- ja yleisötilojen käyttöön. Tartuntatautilain pykälään 58 d perustuva päätös on voimassa 11.-31.12.2021, ja se koskee laajasti erilaisia asiakas- ja yleisötiloja, esimerkiksi kauppoja, urheilutiloja, kirjastoja, museoita ja teattereita. Rajoituksista voi vapautua ottamalla käyttöön koronapassin tai rajoittamalla tilan käyttöä.

Käytännössä uudet päätökset aiheuttavat muutoksia myös golfin talviharjoitteluun. Päivitetyt ohjeet perustuvat aluehallintoviraston, sekä Liikuntahalli oy:n määräyksiin ja ohjeisiin.

Vaatimuksena golfin talviharjoittelutilan osalta on, että tilan käyttö rajoitetaan 10 hengelle kerrallaan. Alla tarkemmat tiedot miten tilan käyttäjien tulee toimia.

Jos kuulut harjoitusryhmään, ryhmän vetäjä on huomioinut rajoitukset.
Jos tulet vapaalle vuorolle ja tilassa on jo 10 henkeä, ei harjoitustilaan voi tällöin mennä.Tilan käyttöä tullaan valvomaan.
Tilassa voi olla seurojen tai pro:n ohjattu ryhmä, jossa on enemmän kuin 10 henkeä. Tällöin kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä vaaditaan koronapassi. Passin tarkastuksesta huolehtii kunkin ryhmän vetäjä.
Pidäthän huolta hygieniasta ja jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysythän kotona.

Ohjeistus otetaan käyttöön, jotta kaikkien, erityisesti lasten ja nuorten toiminnan jatkuvuus voidaan turvata.Lisätietoa antavat ryhmien vetäjät, sekä A-J Järvinen 040 752 2212 ja Vesa Rontu 040 868 4225 (TawastGolf).

Muistathan, että avainkortti on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen käyttöön.

Scroll to Top